Siv började hos oss första veckan i Oktober 2016. Hon är en riktig solstråle och glädjespridare, och redan första månaden klarade hon 224% av sin budgett, och i november än sålänge är hon redan på 150,55% ! Det är ingen tvivel om att Siw ger dem andra en tuff match. Vi valde att ta tre snabba frågor med henne, för att höra vad hon själv tycker om sin tid här än sålänge.


Namn: Siv Ljosdahl
Ålder: 37
Från: Oslo, Norge

1: Du har bara varit här en kort period, men hur tycker du att det går, både resultatmässigt och trivselmässigt?
Jag är väldigt nöjd med hur jag har blivit välkomnad på Max Dialog, jag visste vilka en del var sen innan och jag kom in i gänget direkt, och trivs oerhört bra. Resultatmässigt så känner jag att jag aldrig är helt nöjd, jag vill alltid ha mer.

img_0361

2: Hur tycker du att möjligheten för att utvecklas och trappa upp karriärmässigt är på Max Dialog?
Möjligheterna är väldigt bra, men personligen så trivs jag bäst som säljare. Jag motiveras av pengar, och att jobba med en lön som baseras på mina sälj ger mig möjligheten att tjäna precis hur mycket jag vill, och bestämmer mig för.

img_0271

3: Vad skulle du säga till dem som funderar på att söka hit?
Var förberedd på att det inte är enkelt, se till att ha motivationen och engagemanget för att jobba med sälj. Att ha viljan och att vara målmedveten är viktiga punkter. Och ha tålamod, kinesiska muren byggdes inte på en dag, det måste man tänka på här också.

Har du något mer du skulle vilja säga till alla som läser detta?
Gör kunden en tjänst, det blir till din fördel!

img_0064img_0040img_0358img_0362img_0020

 

img_0168