ANBUDSTORGET.NO – JOBB I SPANIA

Kunne du tenke deg å jobbe med utfordreren til Mittanbud og FINN.NO? Anbudstorget er Norges eldste anbudstjeneste på nett og har vært en del av vår salgsorganisasjon siden 2013. Vi er og har vært i lang tid, den største TM partneren til Anbudstorget.no AS. Hvem er Max Dialog? Max Dialog er solkystens eneste aktør som Godkjent Callcenter. Vi tar legger mye stolthet i arbeidet vårt. Bo og jobb i Spania, da er du på rett plass!

3023

VI HAR JOBBET MED ANBUDSTORGET SIDEN 2013


Max Dialog er Costa del Sol’s, største salgskontor for B2B salg rettet mot Norge! Vil du jobbe med en ledende salgsorganisasjon som har spesialisert seg på salg til bedriftsmarkedet hvor du samtidig bor og jobber i Spania?

HVORFOR JOBBE HOS OSS

Seriøs merkevare
God opplæring
Gode lønnsvilkår
Karrièremuligheter
Moderne lokaler
Biljardbord
Airhockey
Godkjent Callcenter
Kantineordning
Kvalitetsstempel på CV’n

DU ER

Ærlig
Punktlig
Resultatorientert
Glad i penger
Eventyrlysten
Samarbeidsvillig
Glad i en utfordring
Uredd
Glimt i øyet
Utadvent

“Visste du at selgere som har jobbet hos oss, ofte får den jobben dem kunne tenke seg etter sitt opphold hos oss?”

I OPPSTARTEN FÅR DU

Vi forstår at det kan være vanskelig å sette deg inn i noe helt nytt. Selgere med og uten erfaring, får uansett tilbud om 2 forskjellige provisjonsmodeller. Vi har lagt om provisjonsberegningene for Anbudstorget og sikter oss inn på langsiktige arbeidsforhold, uansett hvilken modell du ønsker å velge.

REN PROVISJON

Er en modell for den mer erfarne selger. Du bør stole på deg selv og være trygg på at du vil levere over tid.

Satsene starter på 35% og går helt opp til 55% av din omsetning!

Det er derfor svært gode inntjeningsmuligheter for den som er i modus for å gjøre gode penger.

GARANTIPROVISJON PLUSS PROVISJON

Er en modell for deg som tenker at du skal være helt sikker på valget ditt. Nytt land, nye muligheter, og sikker inntekt.

Garantiprovisjon er på 13000,- og provisjonene går helt opp til 30% i forskjellige trinn.

For deg som søker deg til en jobb hvor du vil utvikle deg i salget med trygge rammer, er dette et smart valg.


Dette valget kan være litt vanskelig å ta. Vi ser at selgere med og uten erfaring velger trygghet i oppstarten, og det kan være greit å tenke på at det er mange nye ting å forholde seg til når man starter i ny jobb. 

Nytt for 2019, er at vi går bort fra avregning mot inkasso for selgere. Begge modeller tar hensyn til problemstillinger som f.eks., hva skjer om kunde ikke betaler?(!) Alle salg som er godkjente salg vil bli betalt i henhold til avtalen tilhørende din provisjonsmodell. Salg som gjøres på “REN PROVISJON” betales pr måned, etterskuddsvis som dine kunder betaler. Det blir derfor ikke gjort avregning og du har full oversikt over din egen inntekt og slipper bekymre deg for eventuelle inkassosaker senere.

“Som selger bør man sikte seg inn på å levere 7990,- pr dag. Da er man foran budsjett, i tillegg tjener man også greit.”

HVEM ER ANBUDSTORGET

Anbudstorget er en tjeneste hvor du registrerer et oppdrag du vil ha utført og deretter mottar tilbud fra flere fagfolk som konkurrerer om å få utføre jobben for deg. I vår leverandørdatabase har vi i dag mer enn 5000 bedrifter fra 70 bransjer over hele landet. 

Til nå har vi formidlet over 500 000 anbud via oss. Det er viktig for oss at vi kan fortsette å tilby den beste opplevelsen, også i fremtiden, og hver dag jobber vi for at Anbudstorget skal være en kvalitetstjeneste – både for leverandører og sluttbrukere. Derfor er vi stolte av at vi nå samarbeider med bransjeorganisasjoner og myndigheter for å kvalitetssikre våre leverandørlister og utelukke useriøse aktører. 


Vår historie – Anbudstorget, ble stiftet i 2003 av Åge Breivik, som så at det fantes behov for en digital formidlingstjeneste for oppdrag og anbud på nett. De første årene ble selskapet driftet fra Aukra i Møre og Romsdal, men etter hvert som bruken av tjenesten vokste økte behovet for et mer sentralisert hovedkontor. I 2010 flyttet Anbudstorget til Oslo-området. I dag er vi 6 ansatte, i tillegg til 6 selgere på callcenteret.

HVA SIER OPPDRAGSGIVER OM OSS

Max Dialog har gjennom de 6 siste år solgt tjenester på vegne av Anbudstorget.no.

Samarbeidet for vår del har vært udelt positivt, Max Dialog innehar en stab med dyktige selgere som i tillegg til å skaffe nye kunder også er flinke til å følge opp kundene etter salget er utført. Dette oppfattes som betryggende for oss oss som oppdragsgiver og for våre kunder. 

Max Dialog har i tillegg gitt oss verdifulle innspill på måter vi kan videreutvikle produktet vårt, noe som har resultert i nye inntektskilder. 

Vi gir Max Dialog våre anbefalinger. 

Åge Breivik – Daglig leder og eier, Anbudstorget.no AS