Annonse

 

August måned er nå et tilbakelagt kapittel – som vi kan se tilbake på med et smil! :)

Underveis i August har vi fått inn nye selgere, vi har startet opp etter ferie og har rett og slett gitt litt ekstra gass denne uken for å avslutte August etter beste evne!

Det er noen selgere som fortjener en utmerkelse i denne forbindelse;

Siv Ljosdahl med en omsetning på 147 410,- og derfor langt over budsjett med sine tall! Siv er derfor månedens selger på avdelingen – vi gratulerer! Da blir det, Siv som blir første ut på vår “Walk of Fame” og bestilling til dette sendes til neste uke! I tillegg avsluttet hun August meget solid, med en omsetning på 4 dager som lyder 39 970,- !!!

Siv og Bendik er i grunn ikke spesielt sliten etter ukens innspurt, men Champagnelunsj og fine tall på tavlen er uansett på plass! Meget godt jobbet! 

Bendik Bartholdsen med 98,24% av budsjett på måneden. Meget solid og stabil leveranse fra Bendik, noe som også er forventet. Bendik suser av gårde med 2/4 ukes-budsjetter i mål denne måneden.

Begge selgere har tilgode champagnelunsj, som dessverre ikke blir mulig da, Kim H, er i Norge for å delta i en barnedåp. Vi har så klart denne tilgode og sørger for at alle blir fornøyd!

Dere er dyktige, vi er heldige som har dere og andre dyktige selgere som gjentatte ganger løfte resultatene, både deres egne og avdelingen – BRA JOBBET!


Bokklubben leverte et solid til tall og havnet akkurat i mål i forhold til vår interne målsetting for prosjektet! Veldig bra jobbet! Vi hadde nok også levert langt foran egen målsetting om vi ikke hadde vært plaget med diverse sykdom. Det er ulempen med å jobbe så tett i et kontorlandskap.

Bokklubben ledes av, Sjur E. Hansen hos oss. Sjur har en god dialog med selgerne og jobber hardt for at vi skal tilbake til gamle høyder. August har blåst liv i både prosjekt og selgere. Vi rakk akkurat opp til egne målsetninger, og det er enda noen løft som skal tas i denne forbindelse. Både Sjur og selgerne gjør en formidabel jobb. Største enkeltprestasjonen denne måneden gjort av Bendik!

August-vinneren blir Anbudstorget hos oss. Anbudstorgets selgere har slått fjorårets August i støvlene og har til og med vært med å sette ATH for Anbudstorget- hvor Max Dialogs selgere stod for 50% av denne rekorden! MEGET BRA JOBBET!

Alexander Hansen som er teamleder har i kjent stil levert med sine selgere og ikke mindre enn 264 909,- i omsetning. I denne omsetningen er det mye portefølje, men i innspurten ble det en del salg, og noen av større verdi på nysalget også! Meget bra innspurt og meget fine omsetningstall!

Alt i alt, kan måneden oppsummeres som turbulent, spennende og innholdsrik. Ikke minst har den vist seg å bære frukter for flere av våre selgere.

Meget stolt som nok en gang kan sitte ned, skrive og reflektere over hvor dyktige mennesker vi får jobbet sammen med. Takk til alle som har bidratt til våre prestasjoner og resultater.

Så må vi jo ikke glemme – dere klarte målet deres på Anbudstorget – så dere kan nå allerede bestille bord og forberede til neste helg i forbindelse med den helaften som ble lovet om dere kom i mål!

Igjen takk til alle sammen – dere er en flott gjeng!