Annonse

Vi nærmer oss med stormskritt en avslutning på Februar for i år!

Denne måneden har Anbudstorget.no’s selgerteam utpekt seg som ledere på budsjett-tavlen.
Flere selgere er også på vei i budsjett og det er utrolig morsomt å se. Etter litt rot med systembytte og vinterferie. Begynner det totale resultatet å se bra ut for Q1, da fordelt over alle prosjekter på kontoret, spesielt for dem som jobber med Hegnar Media og VNP.

Vi jobber aktivt med å få inn nye selgere til Mars, men ser at vi ikke rekker få alt på en og samme måned, så vi endrer litt på planene våre og kjører på med et ekstra kurs i April. Dersom du skulle kunne tenke deg en jobb i Spania, har vi alltid plass til dyktige selgere. Om du ikke har erfaringen, vil opplæring bli gitt. Det handler vel mest om at man virkelig vil selv. Har du det som trengs?

 

Her oppsummerer vi kort budsjettvinnerne – så langt i Februar! Det gjenstår jo tross alt i dag og i morgen, her kan mye forandre seg!

Hvem blir nr 1? 


126%

Siv Ljosdahl utpeker seg litt ekstra denne måneden, ikke bare fordi hun er i budsjett, men fordi hun har sin 5 måned på rad med budsjett siden oppstart hos oss. Siv har vist seg som en meget stabil og målrettet selger, alltid på jobb og alltid i godt humør. Hun fyller på pengeboka så mye som hun ønsker og har siden oppstart levert etter egne målsetninger – hele veien!

 

114%

Denny Eriksson, årets selger 2 ganger og budsjett for Februar. Er dette et målrettet forsøk på årets selger x3 ??? Denny har jobbet stabilt hos oss igjennom flere år. Oppturer som nedturer, humøret er på plass. Utfordringer er til for å løses.

 

 

106%

Johnny Birkelund! Her har vi endelig fått deg på tavla, og ikke bare litt heller, her leveres budsjettet! Gratulerer så mye, endelig var det din tur! Det synes godt på smilet at du føler deg tilfreds med å levere det som skal til. Det tok litt tid, men nå er du der og veien videre velger du selv.