Annonse

Foto: Max Dialog

Vi ønsker oss noen flere kolleger! Så om du er litt lik oss, det vil si at du liker sol og varme, trivelige sammenkomster på kveldene og lange helger? Hvorfor ikke ha alt dette og en spennende arbeidsplass, i Spania?

Da er kanskje denne artikkelen noe for deg! Du skjønner, akkurat nå har vi bestemt oss for å fylle på teamet med noen like dyktige og kanskje dyktigere selgere enn oss selv! Uansett, så vinner vi, med tanke på at enten lærer vi deg å bli god, eller så lærer du oss! Vinn vinn!


Om vi skal oppsummere hvorfor du bør søke deg til vårt kontor, kunne vi skrevet utrolig mye. Så vi forsøker gi deg kortversjonen, slik at du forhåpentligvis får interessen av å jobbe med oss. Og du kan jo få bli litt bedre kjent med oss ved å se deg rundt på hjemmesidene våre eller vår Facebooksiden vår, når du er ferdig å lese denne artikkelen! Vi legger til noen linker nederst i artikkelen vi håper kan gi deg svar!

HVA ER LØNNEN?

Lønnen er provisjons-basert. Du vil uansett få muligheten til å velge en løsning som sikrer deg fast betalt den første tiden, eller eventuelt om du ønsker å fortsette med det fremover. Det er opp til deg. Det er viktig og riktig at vi nevner at selgere på ren provisjon, tjener best.

NÅR ER DET OPPSTART?

Vi har fortløpende oppstarter, men denne gangen har vi et ønske om at nye selgere skal starte sammen med oss når vi starter opp i August (05/08/19), ettersom at vi har ferie i hele Juli.

HVILKEN KVALIFIKASJONER MÅ MAN HA?

Ingen krav til søker, annet enn at du er strukturert, engasjerende, lærevillig og selvgående.

Over 41 000 000,- i salg for vår kunde!

Så dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss i Spania, er du velkommen til å søke. Vi har god plass til flere vinnere hos oss! Uavhengig om du har mye eller lite erfaring. Tar vi gjerne en uforpliktende samtale med deg.

psssst! visste du at vi gir 50% fra første solgte krone i provisjon?”

Hos oss skal du få velge. Du kan altså få velge mellom en utrolig høyt betalt provisjonsløsing. Og om du ikke kjenner bransjen, så kan vi fortelle deg at med flat provisjon på 50% fra første solgte krone, er godt betalt!

Våre 3 modeller for selgere på Anbudstorget oppsummerer vi enkelt slik:

1:
Nysalg og Portefølje provisjon. 30% for nye kunder og 20% for fornyelse av dine egne kunder. (Så lenge du jobber hos oss og holder kundene dine fornøyd, er det 20% på alle disse, også dem som automatisk fornyes! ;)

2: Nysalg provisjon. 50% fra første solgte krone og ingen portefølje.

3: Kombinert fastbetaling og provisjoner på toppen.

I tillegg til meget gode alternativer til deg som selger kan vi opplyse om at vi bistår med nødvendige papirer for deg som flytter til Spania, slik at arbeidstillatelse ikke skal være noe du trenger å tenke på. En overgang til oss skal være så enkel som mulig.

Dersom noe av dette høres interessant ut (som vi håper), og du er i en situasjon hvor du har denne muligheten, så håper vi at du sender oss din søknad, slik at vi får kontaktet deg for en prat!

Takk for tiden din, hilsen alle oss i Max Dialog!