JOBB I SPANIA - HEGNAR MEDIA

Jobb i Spania – Hegnar Media | Jobb med Norges største bokklubb for næringslivet!

Prosjekt: Bokklubben | Arbeidssted: Spania
Stillingstittel:
Salgskonsulent
Stillingsannonse: Jobb i Spania – Hegnar Media
Ansettelsesform:
Engasjement
Antall stillinger: 4
Frist:
Snarest
Oppstart:
08.01.2024 og fortløpende etter avtale

Oppdatert 07.09.2023

Karianne Hansen
HR |
Jobb i Spania, Max Dialog
Telefon: +4745275204
E-post: karianne@maxdialog.no

Jobb med én av Norges sterkeste merkevarer!

HOS OSS KAN DU JOBBE FRA

Costa del Sol (Fuengirola)
Costa Blanca (Torrevieja)

Max Dialog har et av salgskontorene som har drevet lengst på Costa del Sol som tilbyder av jobb i Spania og vi har jobbet mot det norske markedet siden 2012. Vi samarbeider kun med seriøse og kjente merkevarer i Norge.

JOBB I SPANIA – HEGNAR MEDIA | STILLINGSBESKRIVELSE

Vi har siden 2015 solgt for Hegnar Medias Bokklubb. Prosjektet er et av våre mest selvgående prosjekter med stabile leveranser. Selv om dette prosjektet nesten “alltid” er fullsatt, ser vi oss stadig om etter nye talenter. Det er alltid slik at noen ønsker å flytte hjem fra Spania og noen ønsker å flytte ned til Spania. Derfor har vi døren litt på gløtt. Er du riktig kandidat, finner vi nok plass til deg. 

Dette er vårt enkleste prosjekt og det betyr ikke at budsjettlønnen er dårlig selv om. Dersom du leverer budsjett på dette prosjektet, er det 33000,- som er din budsjettlønn. Dette er også det eneste prosjektet vi har, som ikke krever spesielle forberedelser på kundenivå. Her er alt automatisert og ringegrunnlaget er levert av Hegnar Media. Det du burde ha kunnskap om, er telefon og PC som arbeidsverktøy. Resten tar vi forløpene og opplæring blir gitt. 

Våre kontorer ligger på solkysten (Costa del Sol) i Spania og byen vi holder til i heter Fuengirola.
Kontoret befinner seg midt i sentrum med direkte tilgang til uendelige muligheter.

HEGNAR MEDIA | BOKKLUBBEN

Som det eneste TM byrået på dette salgsoppdraget, er vi heldig å kunne tilby en jobb hvor du som selger, eksklusivt selger for et så anerkjent merkenavn som Hegnar Media.


VI SPURTE GLENN MARTINSEN, SOM ER FORLAGSDIREKTØR I HEGNAR MEDIA AS NOEN ENKLE SPØRSMÅL – LES HVA HAN SVARTE HER:

Hvorfor skal selgere som kan velge så mye annet, velge nettopp å jobbe med Hegnar Medias bokklubb?

Med Hegnar Medias bokklubb får man anledning til å jobbe med et seriøst merkenavn som er godt kjent. Vi har produkter som er relativt enkle å kommunisere til kundene. Det er et lettsolgt produkt sammenlignet med mange andre typer produkter da det er svært relevant for målgruppen og målgruppen er kjøpesterk. Vi har produkter man ikke trenger å bruke så veldig mye tid til å forklare fordelen ved ovenfor kunde. Det er produkter med høy nytteverdi for den aktuelle målgruppen. Det er også et selskap som er stabilt og har vært på plass i Spania i mange år, det gjør det også forutsigbart for selgerne. Vi stiller svært høye krav til kvalitet – det gjelder både seriøsitet  og etterrettelighet i den salgsjobben som gjøres, men også så god oppfølging som mulig av våre bidragsytere. Vi tror også det er et interessant produkt å jobbe med, der man også lærer mye om relevante faglige områder i den jobben man gjør i hverdagen. 

Søker Hegnar Medias bokklubb en spesiell type selger?

Vi søker selgere som først og fremst er seriøse. Det er svært viktig for oss å gjøre en seriøs og  ordentlig salgsjobb som oppleves som god og seriøs for kundene. Vi ønsker selgere som er gode til å skape gode relasjoner gjennom samtalen. Vi har tro på at det er en god relasjon i dialogen som skaper salget, ikke kreative salgstriks. De beste selgerne har vist seg er de som er gode til å ha en god samtale, som er gode til å skape felles samtalepunkter med kunden. Er du god til å snakke med folk, og liker en hyggelig dialog er mye av forutsetningene for å bli en god selger på plass. Produktopplæring og evnen til å presentere på en god måte lærer man gradvis på jobb.

Hva tenker du er det beste med en jobb i Spania?

Det beste med å jobbe for et norsk selskap i Spania er at de som drar hit kan få anledning til å bli kjent med andre kulturer samtidig som de kan ha en god jobb på sitt eget språk. De som drar ned har også vist seg å ofte få mange nye venner og bli del av et godt sosialt miljø. Samtidig er det ikke så langt borte at man lett kan holde kontakten med hjemlandet de gangene man skulle føle for det. Jeg har sett over flere år at det skapes gode sosiale bånd mellom mange av de som reiser ned. Samtidig kan man bruke fritiden til å utforske både Spania og landene rundt der man skulle ønske det. Det en god anledning til å oppleve mange ulike ting på en gang. 

HVEM SER VI ETTER?

 • Komfortabel med telefon og IT som verktøy
 • Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende og strukturert
 • Ansvarsbevisst og fokusert
 • Ingen krav til salgserfaring på dette prosjektet
 • Du gjør deg godt forstått på Norsk og eller Svensk
 • Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som person og ser verdien av å være god på salg

VI TILBYR BLANT ANNET:

 • Svært konkurransedyktige vilkår hva angår provisjoner
 • Stabile og anerkjente oppdragsgivere som tenker langsiktig
 • Et energisk og konkurransepreget arbeidsmiljø hvor din utvikling står i fokus
 • Norsk arbeidstid fra 08.00 - 16.00
 • Hjelp til flytting fra Norge til Spania, registrering av arbeidstillatelse med mer
 • Oppfølging og opplæring i samarbeid med våre oppdragsgivere, noe som skaper trygghet og suksess

DU SER NÅ DENNE ANNONSEN:
Jobb i Spania – Hegnar Media

SE ANDRE STILLINGER – JOBB I SPANIA 1881

NYTTIGE LENKER
Hegnar Media
Bokklubben Hegnar Media
Våre Facebooksider

Hvem er Max Dialog?

Vi etablerte i 2012 og har siden da drevet sammenhengende fra Fuengirola, Malaga – Spania. Max Dialog er en aktør som driver med jobb i Spania. Det å bo i Spania, betyr for mange et spennende liv i varmen med strender, livlig spansk kultur og alt som følger med. Det er for oss viktig å tilby samt legge til rette for gode muligheter. Derfor har vi utelukkende sterke Norske merkevarer i vårt sortiment som et alternativ for deg som jobber med oss.

Hva tjener jeg?

Spørsmålet rundt hva man tjener kan ha mange svar. Det avhenger av deg selv, dine resultater og interesse for faget. Vi har selgere som har provisjoner opp mot 100.000,- i enkeltmåneder og vi har selgere som tjener 20.000,- i enkeltmåneder. Det som er helt sikkert, er at hos oss, er det ikke satt noen form for begrensninger. Har dun interessen og gode kommunikasjonsevner, har du også gode forutsetninger.

2 lokasjoner

Hos oss kan du sende søknad om å jobbe i fra Fuengirola og Torrevieja. Begge disse byene er i Spania. Én i nord og én i sør, begge langs middelhavskysten!

Bildemix MD

Image 31 of 31

Som kaninen løper etter gulrøtter ...

Jobb med oss du også!Jobb med oss du også!