fbpx
Max

MaxDialog

Ble etablert i 2012. Siden oppstart har vi vært innom flere forskjellige type salgsprosjekter, og i 2015 ble det bestemt at vi la om kjernefokuset til å utelukket handle om b2b på vår avdeling. Vi har i skrivende stund omsatt for enkelte av våre kunder 36,5 millioner kroner og i tillegg solgt inn over 30000 bedriftskunder og over 25000 privatkunder til diverse løsninger.

Er du ikke jobbsøker? Har du kanskje et oppdrag du ønsker hjelp med?

Vi har bred erfaring med diverse oppdrag på TM. Alt fra salg av kosttilskudd (B2C) til store annonseløsninger på (B2B) segmentet.

  • Telefonsalg
  • Kundeservice
  • Møtebooking
  • Sentralbord

I 2015 FLYTTET VI FRA 80M2 TIL NÆRMERE 250M2. I 2016 BYGGET VI UT TIL NÆRMERE 500M2!

HOS OSS KAN DU JOBBE MED KJENTE MERKEVARER SOM

Jeg veldig fornøyd med Max Dialog sitt arbeid med Hegnar Medias Bokklubb. De leverer gode resultater. Men det helt viktigste for oss er salg av høy kvalitet, og vi er svært tilfreds med Max Dialog sine kvalitets-rutiner og oppfølging.

Glenn Martinsen

Forlagsdirektør, Hegnar Media AS

Max Dialog har gjennom de 4 siste år solgt tjenester på vegne av Anbudstorget.no. Samarbeidet for vår del har vært udelt positivt, Max Dialog innehar en stab med dyktige selgere som i tillegg til å skaffe nye kunder også er flinke til å følge opp kundene etter salget er utført. Dette oppfattes som betryggende for oss oss som oppdragsgiver og for våre kunder. Max Dialog har i tillegg gitt oss verdifulle innspill på måter vi kan videreutvikle produktet vårt, noe som har resultert i nye inntektskilder. Vi gir Max Dialog våre anbefalinger.

Åge Breivik

Daglig leder, Anbudstorget.no AS

Max Dialog har solgt våre mobil-tjenester siden 2017. Vi har hatt et nært, godt og konstruktivt samarbeid i perioden. Vi har klart å bygge opp et godt team og er i ferd med å skape gode resultater sammen. Våre kontakter i Max Dialog er alltid «på ballen» og søker kontinuerlig etter bedre måter å gjøre ting på. Jeg opplever at Max Dialog jobber godt og målrettet i en krevende bransje. Jeg gir Max Dialog mine anbefalinger.

Eivind Larsen

Direktør Mobil, Phonect AS