MAX DIALOG ETBL. 2012


Max Dialog er et veletablert salgskontor som har vært på Costa del Sol i over 9 år. Vi har i dag selgere stasjonert på kontorer i Nord-Norge og også hjemmekontor rundt om i Europa samt nytt salgskontor i Fuengirola fra og med 01.08.2021

Ettersom at situasjonen rundt COVID-19 har blitt som den har blitt, har vi blitt tvunget til å tenke nytt, som så mange andre. Derfor tilbyr vi våre selgere en mulighet til å ta med seg jobben dit dem vil.

For å sikre våre oppdragsgiveres interesser og så vel sikkerheten til selskapet og dets forpliktelser. Har vi derfor et lite kontor i Nord-Norge, rett utenfor Harstad, her driftes det administrative som lønn, provisjon og regnskap. Det er også noe salgsaktivitet og porteføljebehandling.

AAA

Tre år på rad med høyeste kredittscore!

2018 AA
2019 AAA
2020 AAA
2021 AAA
Vår økonomiske sikkerhet, blir din sikkerhet. Sømløs flyt på økonomien, gir godt grunnlag for gode samarbeid.

Per K. Helland

Avdelingsleder Fuengirola

Karianne Hansen

Daglig leder MD Personal AS

VÅRE LEDERE

En god sammensetting av lederteamet er viktig. Vårt lederteam er erfarne, voksne og med tyngde fagmessig. Alt fra HR til gjennomføring av TM aktivitet er lagt til når vi har plukket ut hvem som styrer salgskontoret i Fuengirola.

VÅRE TJENESTER

Nysalgsaktiviteter
Kundeservice
Spørreundersøkelser
Porteføljebehandling
Medlemsverving
Kampanjerådgivning

REFERANSER2013 - 2021 (pågående samarbeid)

Max Dialog har gjennom de 8 siste år solgt tjenester på vegne av Anbudstorget.no. Samarbeidet for vår del har vært udelt positivt, Max Dialog innehar en stab med dyktige selgere som i tillegg til å skaffe nye kunder også er flinke til å følge opp kundene etter salget er utført. Dette oppfattes som betryggende for oss som oppdragsgiver og for våre kunder. Max Dialog har i tillegg gitt oss verdifulle innspill på måter vi kan videreutvikle produktet vårt, noe som har resultert i nye inntektskilder.
Vi gir Max Dialog våre anbefalinger.

ANBUDSTORGET.NO AS

Åge Breivik - Daglig leder2015 - 2021 (pågående samarbeid)

Jeg veldig fornøyd med Max Dialog sitt arbeid med Hegnar Medias Bokklubb. De leverer gode resultater. Men det helt viktigste for oss er salg av høy kvalitet, og vi er svært tilfreds med Max Dialog sine kvalitets-rutiner og oppfølging.

HEGNAR MEDIA AS

Glenn Martinsen - Forlagsdirektør2017 - 2019 (Phonect er solgt til Unifon AS)

Max Dialog har solgte våre mobil-tjenester 2017 - 2019. Vi har hatt et nært, godt og konstruktivt samarbeid i perioden. Vi har klart å bygge opp et godt team og er i ferd med å skape gode resultater sammen. Våre kontakter i Max Dialog er alltid «på ballen» og søker kontinuerlig etter bedre måter å gjøre ting på. Jeg opplever at Max Dialog jobber godt og målrettet i en krevende bransje. Jeg gir Max Dialog mine anbefalinger.

PHONECT AS

Eivind Larsen - Direktør Mobil