Besøk fra 1881 og Julebord samling i Fuengirola 2023

Trivelig besøk fra salgsledelse i 1881 og julebord samling for hele Max Dialog

297

I en travel verden, der arbeidet ofte tar oss med storm, er det øyeblikk av fellesskap og inspirasjon som gir oss drivkraften til å fortsette å streve etter suksess. For Max dialog i Torrevieja var nettopp dette tilfellet da de nylig fikk tilbringe to lærerike dager sammen med Osman (salgssjef) og Tore(måsjekkedenne) fra 1881. Det ble ikke bare en mulighet til å utveksle erfaringer, men også en anledning til å styrke båndene, dypdykket i salgsstrategier og utforske nøkkelen til å bli mer suksess. 

Onsdag kveld ble ikke bare en vanlig kveld – Osman og Tore var inviterte oss på middag i byens beste biff restaurant; “Only Meat”. Det ble servert en fabelaktig middag, men også delt verdifull innsikt i salgs-verdenen. Mens tallerkenene var fulle av saftige biffer og velsmakende aromaer, fløt også ideer og visjoner fritt rundt bordet.

Dagen etter besøket ble ikke bare solrik, men også økonomisk gunstig. Vi pakket utstyret og kjørte ned til Costa del sol, Fuengirola for å jobbe med våre fantastiske kolleger. Som for øvrig er en kjøretur på nesten 6 timer! Med stolthet kunne salgsteamet på 1881 notere en imponerende salgssum på 45 490,-, som tilsvarer 153,96% av vårt totale dags budsjett.
– Alexandra Ekaas stjal rampelyset med sitt bidrag på 17 700 kr og ble dagens ubestridte stjerne. Anthony kom hakk i hel på en solid andre plass med 10 900 kr.

Etter en lang dag med høyt tempo og fokus, valgte gjengen og samle seg på den spanske plazaen i hjertet av byen. Der delte vi  forskjellige historier om salg og suksesser, men også erfaringer og gode stunder. Det ble nok også noen skrøner, selv om det ikke er alle som vil innrømme dette. Vi hadde uansett en veldig hyggelig kveld og ble bedre kjent med hverandre, noe som er svært viktig i vår bransje. Gode prestasjoner kommer svært ofte sammen med tilhørighet og forståelse av menneskene rundt seg.

I midten, Thomas. Årets selger for Fuengirola avdelingen.
I midten, Thomas. Årets selger for Fuengirola avdelingen.

Lørdag kveld og julebord – nå var det tid for årets julebord, med norsk jule tallerken og godt i glasset. Tradisjonen med å kåre Max Dialogs beste selger ble fulgt og i Fuengirola gikk æren til Thomas. Thomas har jobbet med oss i mange år og tittelen årets selger er i 2023 så absolutt vel fortjent. Igjen tusen takk for helt fantastiske dager og for den som kjenner Thomas, alle historiene om alt som er så spennende!

 

Anthony. Årets selger for Torrevieja avdelingen.
Anthony. Årets selger for Torrevieja avdelingen.

Hos oss i Torrevieja ble det Anthony som ble den ubestridte vinneren, en omsetning på over 1 million kroner så langt dette året er meget imponerende. Anthony har jobbet hos oss i noen år, men for 1881en noe kortere periode da Anthony først startet som selger hos oss for selskapet; Nortel – hvor jobben var å selge telefoniløsninger til SMB markedet. I dag er Anthony en fast traver på 1881 og stortrives med oppgavene som herunder følger. Veldig bra jobbet Anthony og fortsett den gode trenden! 

 

Alexandra Ekaas.
Alexandra Ekaas.

Til deg som leser, så kan vi jo være tydelig på at det ikke bare et gutta som regjerer på toppen. På avdelingen i Fuengirola, sitter det flere jenter som leverer varene. I denne anledning kan det være greit å trekke frem at Alexandra Ekaas som tidligere er nevnt, leverer en ekstrem kvalitet på eget salg og ikke bare er det kvalitet, det er faktisk også en god porsjon kvantitet og Alexandra ligger på en solid andreplass hva angår omsetning med 823 000,- kvalitets kroner på budsjettet. Det fortjener jo faktisk at vi trekker det frem. Veldig bra jobbet Alexandra og til neste år regner jeg med at du kanskje blir å se på 1.plass?

I tillegg til skrøner, suksesshistorier og anerkjennelse ble det skapt minner som vil vare livet ut. Opplevelsen i Fuengirola var ikke bare en “jobb” om man kan kalle det for det, men en reise som brakte kollegene sammen, skapte vennskap og inspirerte til felles suksess.  

Tusen takk for et veldig flott besøk av dere i 1881 og takk til alle i Fuengirola som gjorde Fredagen og helgen minneverdig.