MERK! Uten korrekt telefonnummer, kan vi ikke søke deg opp og heller ikke følge opp din henvendelse! Nummer blir kun brukt for å søke deg opp og eventuelt for kontakt med deg, dersom behov.
Huk av én eller flere, avhengig av hva henvendelsen gjelder.
Her kan du velge hva du ønsker vi skal gjøre med informasjonen vi har på/om deg/din bedrift. Du kan kun velge 1 av 2 alternativer.

Skulle vi ikke ringt deg?

Som en seriøs aktør i bransjen, er vi spesielt nøye med å følge reglene for telefonsalg. Det innebærer for oss at vi ikke ringer personer som har reservert seg.

Les mer om reservasjon mot reklame og telefonsalg i Brønnøysundsregistrene.

Skulle det være slik at du allerede har reservert deg og at vi fortsatt har ringt deg, er det mest sannsynlig på grunn av én av følgende:

- Du har et aktivt offentlig verv
- Du har bedt om å bli kontaktet av en av våre kunder i deres henvendelsesskjema
- Du har et aktivt kundeforhold til en av våre oppdragsgivere
- Du kan ha blitt feilaktig klarert for telefonsalg

Dersom du fortsatt mener at vi ikke skulle ringt, eller enkelt ønsker å gi oss tilbakemelding på en samtale du har hatt med oss. Fyller du enkelt ut skjema å sender til oss. Så tar enten vi eller vår oppdragsgiver kontakt.

Du har også muligheten til å registrere en enkel internreservasjon i samme skjema. Da vil vi ikke kontakte deg, men enkelt reservere deg. Merk at det kan ta 24 timer før reservasjonen er registrert.

Vi ringer på vegne av disse oppdragsgiverne:
Anbudstorget.no AS
1881 Group AS
Hegnar Media AS
Nortel AS