Jobb i Spania – Søknadsskjema

Vi søker nå etter dyktige selgere til vår salgsavdeling i Spania!

Dersom du er eventyrlysten, og har interessen av å jobbe i Spania. Les videre!

Vår salgsavdeling i Spania, søker kontinuerlig dyktige selgere til vårt kontor i Fuengirola.
Er du eventyrlysten, sulten på suksess, interessert i personlig utvikling og med muligheten til å styre din egen lønn etter egen innsats? Da er dette en jobb vi håper oppfyller dine ønsker!

Vi ser kontinuerlig etter deg som ønsker å jobbe med salg, hvor telefon og datamaskin er ditt arbeidsverktøy. Arbeidsoppgavene dine vil avhenge av hvilket prosjekt du jobber med hos oss. Hos oss jobbet vi aktivt med oppsøkende nysalg på telefon, samt oppfølging av eksisterende kundeportefølje. På noen prosjekter bygger du din egen kundeportefølje, og på andre jobber man utelukket med nysalg. For deg som søker sikkerhet, vekst og innehar korrekt kompetanse, er vår arbeidsplass definitivt et bra valg.

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker erfaring innenfor markedsføring, kundeservice og salg. Gjennom opplæringstiden hos oss, vil du delta på begynnende salgskurs, følges opp av salgssjef personlig, og videreutvikling som selger. Som selger hos oss, får du faglig og personlig utvikling innenfor valgt område. Vil vil være med å bygge deg opp, egenutvikling som f.eks. arbeidsmetodikk, metoder og evne til å benytte personlige verktøy/virkemidler i salgs-samtalen.

Vil du bli god, og har du det som trengs?

– Muligheten til å jobbe med nye kunder
– Opparbeide deg kundeportefølje
– Oppfølgende ansvar av egne kunder
– Personlig utvikling innenfor faget
– Utfordringer i hverdagen
– Høy lønn

– Gode provisjoner
– Kvalitetstempel på din CV
– Bonusavtaler i forhold til resultat
– Arbeide med markedsledende produkter
– Moderne og gode arbeidsforhold
– Hjelp med papirarbeid i forbindelse med Spania

– Selge varierte produkter vil våre kunder
– Budsjettansvar og resultatansvar
– Jobbe i team
– Forhandle med næringslivsledere
– Telefon og PC som verktøy

– God formuleringsevne
– Strukturert / selvgående
– Lærevillig
– Indre driv om å lykkes
– Engasjert og effektiv

Vi har vært her siden i midten av 2012, vi er en trygg og vel etablert arbeidsgiver for mange mennesker.
En meget vinnende arbeidsplass med plass til flere dyktige mennesker. Hos oss møter du ikke det typiske callcenteret i Spania, som har et trangt og lite kontor med 1 toalett på deling. Vi har fasilitetene i orden og med sterkt fokus på din trivsel. Vi er også et Godkjent Callcenter. Max Dialog er en aktør i et hardt marked med trygge og solide merkenavn i ryggen som f.eks. Hegnar Media, Phonect AS og Anbudstorget.no. Fokus på trygghet for våre selgere og oss som arbeidsplass har gitt resultater i over 6 år her i Spania.


SØKNADSKJEMA