Vi hjelper gjerne deg og din bedrift med vekst, vedlikehold, salg og kundeservice.

Hos oss er det like viktig at våre konsulenter lykkes, som at deres bedrift opplever forventningene innfridd. Det handler tross alt om samspill, hele veien.

Max Dialog har eksistert siden Mai 2012 og har på disse årene samlet og utviklet et meget kompetent lederteam. Vi tar gjerne på oss oppgaver med direktesalg på telefon, så vel som kundeservice/sentralbord løsninger.

Desember 2016 ferdigstiller vi våre nye lokaler og er godt rustet for fremtiden, for din bedrift.


logo_godkjent_callcenter_a400

Velg en samarbeidspartner rettet mot fremtiden. Max Dialog er konkurransedyktig på flere viktige områder som f.eks., pris, kvalitet og kvantitet. Vi forstår at det ikke alltid er volumet som er den avgjørende faktoren for at oppdragsgiver skal være fornøyd. Vi kan leve med det, fordi vi er innstilt på at noen ganger, må man yte det lille ekstra for den kunden som trenger det. Det blir det ikke alltid penger av, men fornøyde kunder – det blir det!

Vi er et Godkjent Callcenter


Vi hjelper deg gjerne med å oppnå din bedrifts forventninger. Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg så snart vi får et ledig øyeblikk.

Når du klikker send. Blir du rutet til vår forside, dersom du har lastet opp filer kan det ta litt tid. Takk for din tid.