Annonse

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og tiden går så absolutt mye fortere enn hva men forestiller seg når man planlegger. Denne ferien, som alle ferier, sniker seg raskere på enn hva man kanskje hadde sett for seg.

I forbindelse med at vi snart skal ha ferie, er det viktig å rose alle hardtarbeidende selgere som hver dag sitter på telefonen. Det er tross alt, selgerne, som drar gjør den tyngste jobben! Derfor er et lite avbrekk i hverdagen og en tur ut en del av vår hverdag. For noen et nytt sted og for andre en fin plass å besøke igjen.

Vi dro til “Reserva Natural El Castillo De Las Guardas” Se mer om stedet på deres hjemmeside her: http://www.lareservadelcastillodelasguardas.com/

Bilderesultat for sloppy joe's pizza inn logo

Vi kan anbefale alle som ikke har vært der, om å reise dit. Turen tar en hel dag, gitt at du kjører fra Fuengirola til Sevilla. Det er ca 2,5 timer kjøring hver vei og selve parken tar alt fra 1-3 timer, avhengig av hva du finner på og om du deltar på showet dem har. For oss kombinerer vi dette med en middag og i kjent stil, blir det en tur på “Sloppy Joe’s”. Det er så absolutt en ok plass, om man er glad i pizza, anbefales! 

Vi lastet opp firmabilen med selgere og benyttet pinsen til å dra på en særdeles trivelig utflukt!

 

Her kan du se noen av bildene vi tok fra turen. Kanskje frister det litt å reise dit selv? 

 

BESØK SEVILLA ZOO - MAX DIALOG

Image 1 of 94