Vi takker ydmykt for at du har jobbet så hardt og lenge med oss. Lykke til videre Mathias!

Mathias har jobbet her siden 2016. Han har vært hjemme i Norge og kommet tilbake i perioden og vi er litt sikker på at han kanskje kommer tilbake, også denne gangen. Selv om det ikke er noe vi håper, nå må du klare å holde deg i ro. Nå skal Mathias avslutte sine arbeidsoppgaver her hos oss og bevege seg videre, vi ønsker Mathias masse lykke til videre og takk for alle fine øyeblikk du har delt med oss. Du har vært en flink selger og en givende teamleder!

8377
Annonse

Fredag den 08.03.19 har du siste arbeidsdag hos oss. Mathias Nymo har siden 2016 jobbet for i perioder på og av. Mathias startet som selger og har siden arbeidet seg opp og er i dag teamleder for Hegnar Medias bokklubb.

Statistisk sett, så kommer du jo tilbake til oss, det vet vi jo, men denne gangen vil vi nok at du skal bli hjemme. Du har jo tross alt funnet kjærligheten i Spania.

Mathias i telefon med kunde for Hegnar Medias bokklubb 05.03.19

Over årene som har gått, har du rukket å bli godt kjent med oss og vi med deg. Du er godt likt og har mye å gi av deg selv. Det er slike egenskaper vi verdsetter her hos oss i Max Dialog, og det er store sko som skal fylles! Vi håper jo så klart at en annen, ekte, nordlending, skal komme å fylle skoene dine etter deg. Vi er jo så glad i nordlendinger! Mann eller kvinne spiller ingen rolle for oss, så lenge vi får samme gleden av det nye selskapet, som vi har hatt av ditt!

Du kan huke av for gode resultater som både selger og teamleder og det burde ikke være noe problem for deg å få deg den jobben du ønsker deg senere, da får du be dem ringe til oss om det skulle være tvil.

Vi kunne skrevet uendelig. Vi har så mange gode historier fra både jobb og privat, så vi sier det heller med enda flere bilder og ønsker deg masse, ekstremt masse lykke til videre! Hilsen alle oss på teamet og i Max Dialog!