Annonse

Nå som Februar også er lagt bak oss, med positiv vekst, kan vi endelig ta fatt på Mars måned. Snart er Q1 over og vi går for 3′ på rad!

Her er månedens selgere for Februar.

Etter mye om og men, har vi endelig fått fart på sakene og kjøpt firmabilen, som vi lenge har ønsket oss. Nå kan selgerne hos oss, selv organisere og reise på turer uten at det skal koste masse penger å leie eller kjøpe bil. Våre selgere disponerer bilen etter avtale med sine ledere og kan kjøre mer eller mindre kostnadsfritt rundt om for å bli kjent med Spania i tiden dem bor her! (man må nok dessverre fylle diesel selv ;) )

Geir er ikke bare en selger med stor vekst siden han startet hos oss, han er også svært initiativrik og kommer kanskje til å være den som sørger for at vår nye minibuss blir hyppig brukt og at selgerne får seg en tur ut. Med bakgrunn i transportbransjen føler selgerne og vi oss trygge på at utfluktene er trygge og trivelige!

En liten tur ut for å kjøpe brus og is en fredag morgen 01.03.2019

I 2018 hadde vi besøk av Social Seguridad (arbeidstilsynet kan man vel kanskje sammenlikne med så vi fra Norge forstår) en runde med besøk til nordiske callcentre her i Malaga. Med fokus på å avdekke eventuelle lovbrudd. Max Dialog var første, og er slik vi er informert, det eneste callcenteret med frittstående agenter som er offisielt godkjent av myndighetene med våre forretnings-modeller pr i dag. Liknende callcentre er fremdeles under tilsyn, men vi regner med at mesteparten blir godkjent på lik linje med oss. Fordelen med å stå fritt, er at lønnsnivået du potensielt oppnår er adskillig høyere enn om du er ansatt hos en Spansk bedrift. Husk at en Spansk lønn er på +- snitt 1000 EURO pr mnd. Vi tar en aktiv rolle i argumentasjonen for at våre modeller er givende for dem som ønsker en slik løsning. Vi ønsker å være en aktør med frittstående selgere, hvor vi får samlet både dem som sikter på toppen og dem som ønsker seg en stabil og trygg arbeidsplass. Vi har vært på Solkysten i mange år, 7år faktisk!

Vi tilbyr våre selgere en løsning hvor du selv velger risikonivået. Er du kjent med salg, anbefaler vi ren provisjon, og om ikke har vi en modell med 13000 NOK i bunn og provisjon på toppen, hvor du oppnår en nettoprovisjon (etter skatt og avgifter) på 20000,- Du velger så klart selv hvilken du ønsker og muligheten til å bytte underveis i året, er også ditt eget valg.

Takk så mye for godt og aktivt salg i både Januar og Februar til alle våre selgere og gratulerer så mye med bilen deres, vel fortjent!