LEDIGE STILLINGER JOBB I SPANIA

Max Dialog (Jobb i Spania) har drevet callcenter fra Fuengirola siden 2012 og utvidet med en ny avdeling i Torrevieja sommeren 2022.
Som én av flere tilbydere for jobb i Spania, har vi lagt listen høyt i forhold til hvilken forventninger vi vet du som søker jobb i Spania måtte ha.

Variasjon

Vi har sjonglert flere prosjekter i over 10 år og for oss har det vært nøkkelen til suksess. Våre oppdragsgivere er også glade for at vi kan tilby deg som søker en jobb i Spania, en mulighet til å prøve deg på flere prosjekter. (sett at det du først valgte ikke skulle passe for deg). Salg er for mange helt naturlig og for noen er det helt nytt. Uansett om du har erfaringer eller ikke, er det viktig for oss å kunne tilby deg som søker en jobb i Spania, en real mulighet til å lykkes. Derfor har vi flere oppdragsgivere og kan tilby deg som jobber for oss flere prosjekter, slik at du som har tatt på deg en jobb i Spania og flyttet til utlandet, skal ha en mulighet til å bytte prosjekt internt hos oss og på den måten slippe å bytte arbeidsgiver, eller i verse fall flytte hjem.

 

Bildemix MD

Image 1 of 31

Bilde fra kickoff 2019

OPPSTART: Se stillingsannonse

LEDIGE STILLINGER:
--------

Les om stillingen

OPPSTART: Se stillingsannonse

LEDIGE STILLINGER:
--------

Les om stillingen