Julebordet 2016

3584
Annonse
Endelig kom dagen som så mange har ventet på!

Julebordet i år var for oss noe spesielt, fordi i år har vi opplevd så utrolig mye nytt og spennende sammen. Både på privaten og på kontoret.

I år kan vi stolt oppsummere noen høydepunkter slik:

  • Familieforøkelse for daglig leder og eier Kim Håkenstad. (Og ja, denne kommer først!)
  • Vi flyttet inn i nye kontorer Januar 2016
  • Vi utvider (igjen!) og det med dobbel størrelse! I Desember fikk vi nærmere 500 kvadratmeter!
  • Vi har levert oppsatte budsjetter og innfridd forventningene våres og våre kunders.
  • m.m…

img_0350

2016 har blitt et meget godt år og trer inn i rekken av suksess. Strenge forventninger og krav til oss selv, løfter ikke bare oss som salgsapparat men også våre selgere.

Julebordet er i hovedsak for selgerne her hos oss, men i år må vi rette litt lys på Karianne Hansen.

Karianne, som du ser avbildet på topp i rødt. Styrer til daglig med salg for Hegnar Media og har selgeransvaret for ikke bare eget team, men også hele Max Dialog. I år har arbeidsmengden tatt seg opp og vi har måtte sett oss nødt til og videreutvikle systemer samt rutiner for å få ting til mer effektivt. Vi må spare tid. Karianne er en av dem som jobber svært lange dager for å rekke alle oppgaver. Uten Karianne hadde mye stoppet opp i vår organisasjon.

Derfor utfordret daglig leder, Kim Håkenstad alle som deltok på julebordet til en påskjønnelse i form av klemmer med virkelig verdi, kjærlighet og penger. To ting vi alle elsker!

Alle selgere kunne gi Karianne en klem, klemmen kostet selger 100,- kroner og Max Dialog 900,- kroner. Totalt fikk Karianne 24 klemmer av selgerne, ja – alle som var tilstede!

Til slutt fikk Karianne også beskjed om ekstra julebonus på 10 000,- kroner.
– Vi gratulerer Karianne Hansen med årets julebonus; 34 000,- kroner!

15368944_10157789224555655_882117281_o

I år ble det sagt mange flott ord på julebordet. I år var også første gang selgerne klarte få frem det humane i Kim Håkenstad, ja det ble jo noen tårer. Fantastisk tale fra Jørgen Bruun!

Så utrolig stolt over hva vi presterer, år etter år. Vi er en drevet gjeng, alle sammen. Takk til alle som bidrar for at vi her hos oss skal ha en så bra arbeidsdag!

ÅRETS NYKOMMER 2016
BENDIK BARTHOLDSEN

img_0142


ÅRETS SELGER 2016
DENNY ERIKSSON
img_0228