Late dager som pensjonist i Marbella

Tusen takk for at du valgte oss som din siste yrkesaktive arbeidsplass, Dag!

1728

Takk for at du valgte Max Dialog som din siste arbeidsplass i yrkeslivet! 

Dag har jobbet med oss i over 5 sammenhengende år. Som toppselger for Hegnar Media i hele hans periode, er det å avslutte på “topp” noe som ikke bare er noe man sier, men en faktisk gjør. Vi er superstolte over at du valgte oss som siste arbeidsgiver og du vil virkelig bli savnet i gruppen. I tillegg til dine siste 5 år hos oss, har du også tidligere vært innom. Da var du også toppselgeren og regjerte våre helsekost-prosjekter! Tusen takk for tilliten! 

Fantastiske prestasjoner og en solid representant for Hegnar Media og Max Dialog – Jobb i Spania – et ekte forbilde!

Det fortjener en skriftlig applaus – APPLAUS!!! Du har vært forbilde for mange av våre selgere og en som alle har forsøkt å slå på tavla. Du går inn i våre historiebøker som en legende. Fordi det er det du har vist deg å være. 

Late dager i Marbella 

Nå venter det lange og later dager i Marbella, under solen og på stranden. Du sykler og holder deg i form! Du virker ikke en dag eldre enn 40!

Du vet hvor du finner oss når du er kaffetørst og kjeder deg, fordi kjenner vi deg rett blir du rastløs! :) 

Som nevnt er du alltid velkommen på budsjettmiddager med teamet og avdelingen. Selv om du er pensjonist, har du en stående livstidsinvitasjon til våre festligheter! Aldri nøl med å takke ja til invitasjonene vi sender deg, Dag. 

Nå har du noen få dager igjen av 2022 og går av på topp. Før du rekker gå av, må vi så si tusen takk for over 5 fantastiske år – nyt din nye tilværelse, Dag! Riktig god jul og et fantastisk godt nyttår til deg og dine. Vel fortjent!