Annonse

I lang tid har vi jobbet med forskjellige scenarioer om hvordan vi enkelt skal få til en samlokalisering av 1881 Spanias salgsteam og våre salgsteam. Ved en samlokalisering, vil både våre og deres salgsteam høste frukter i forbindelse med stordriftsfordeler, merkevarebygging, rekruttering, team building og trygghet. Vi har vært og blir med dette, det absolutt største “merkevaresenteret” av salgskontorer i våre lokalområder.

Du vil fremover derfor kunne finne mulighet til å jobbe med store og kjente merkenavn i våre lokaler som vi nå skal dele med deres salgsteam! Merkevarer som: Finansavisen, Kapital, Bokklubben til Hegnar Media, Anbudstorget.no AS og 1881. Så når du nå skal vurdere en jobb i Spania, er det vel liten tvil om hvor man bør se seg selv om man er glad i salg!

1881 Spania har eksistert på Solkysten siden 2005 og Max Dialog siden 2012. Ved samlokaliseringen vi nå har fått til, vil vi samle svært mye salgskapasitet og kunnskap. Vi sikrer selgerne våre et større salgs-miljø med flere muligheter og enda bredere faglig innhold.

Vi gleder oss veldig til oppstart etter påske med 1881s salgsteam på plass og ønsker dere alle velkommen!

Link fremhevet bilde brukt i artikkel.
Link til facebookgruppen bilde er lånt fra med tillatelse.