client-image
client-image
client-image
client-image

HVORFOR JOBBE MED OSS
JOBB I SPANIA

HOS OSS FÅR DU
Jobbe med seriøse oppdragsgivere
Ett voksent og selvstendig miljø med trivelige kolleger
Karrieremuligheter

DU FÅR OGSÅ
Velge din egen provisjonsmodell
Du kan velge mellom følgende:
Fast timebetalt + provisjon eller ren provisjon

I TILLEGG FÅR DU
Kvalitetsstempel på din CV
Faglig og personlig utvikling
En unik mulighet til å teste dine egne grenser


Det er jo også en selvfølge at vi vil bistå med å få på plass alt nødvendig i forbindelse med papirarbeid når du ankommer Spania. Vi har et bredt kontaktnettverk og samarbeider med alle nødvendige instanser for å få på plass en så god og enkel overgang til et nytt land. Du skal altså kunne føle deg trygg på at vi vil være behjelpelig på alle nødvendige punkter i den forbindelse.

NØYE UTVALGTE OPPDRAG OG OPPDRAGSGIVERE
SERIØSITET ER VIKTIG

Vi har oppdragsgivere som er nøye utvalgt mtp., selgeres sjanser til å lykkes. En god selger, selger hva som helst. Sies det.
Det er er uansett ikke vårt formål. Hos oss er det satt fokus på at produkter vi selger, skal ha konkurransefortrinn og være markedsledende, slik at vi oppnår høyere suksessrate for våre selgere. Derfor er våre oppdragsgivere nøye vurdert og om du sammenlikner vår fartstid med våre oppdragsgivere, mot andre TM selskaper, vil du se at vi svært sjelden bytter ut eller tar inn nye oppdrag. Typisk i bransjen er at det går fort mellom skiftene. Dessverre.

- Muligheten til å velge slik vi kan og gjør for våre selgere, kommer av at vi er en kvalitets-leverandør. Med sammenhengende drift i snart 10 år og gode resultater å vise tilbake til, har vi muligheten til å velge våre oppdrag, basert på seriøsitet, annerkjennelse og tilslagsmuligheter. For oss er disse valgene like viktig for deg, som for oss.