Hvorfor jobbe hos oss?

MAX DIALOG ER DET FØRSTE, OG ENESTE GODKJENTE CALLCENTERET I SPANIA.

VI SIKTER HØYT OG KAN MED STOLTHET SI AT VI SKILLER OSS UT FRA MENGDEN.

– Jobb i Spania med god samvittighet –

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

 • Du kjenner til salg fra tidligere, men det er ikke et krav
 • Du har fokus på at alle mål er oppnåelig
 • Du gir deg ikke før vi er i mål
 • Du er alltid den beste utgaven av deg selv
 • Du har sansen for en utfordring
 • Du er så klart en “stayer” som lar deg inspirere og motivere av salg
 • Du jobber like hardt som oss, for at vi sammen kommer i mål

HOS OSS FÅR DU

 • Jobbe med seriøse produkter
 • God opplæring innenfor ditt fagområde
 • Kvalitetsstempel på din CV
 • Sjansen til å bevise deg selv
 • Godt betalt for god jobb

HVORFOR SKAL DU JOBBE HER HOS OSS

Max Dialog innehar oppdragsgivere som er nøye utvalgt mtp., selgers sjanser til å lykkes. Så klart kan en god selger, selge hva som helst. Det er uansett ikke vårt formål. Hos oss er det satt fokus på at produkter vi selger skal ha konkurransefortrinn og eller være markedsledende, slik at vi oppnår høyere suksessrate for våre selgere. Ettersom vi er en kvalitets-leverandør, har vi muligheten, til å velge. Det gir deg som søker et bredere grunnlag for suksess, enn f.eks., andre salgskontorer i vårt nærområdet. Så er du en som vil jobbe i Spania med god samvittighet og høy trivsel – da bør du søke hos oss.

VÅRE KONTORER

Her er det vel svært lite å si, annet enn at vi har dem aller beste salgskontorene sammenliknet med noe annet callcenter her nede i vårt nærområde. Dersom du deler samme oppfatning som oss, at kvalitet bør komme først, kan man starte med landskapet man skal jobbe i for å skape godt salg. Vi tror på at romslige og kvalitet på lokalene vi benytter for å utføre den ellers krevende jobben vi har, er viktig.

Hos oss møter du svært friske og oppmuntrende lokaler. Vi har virkelig satt dette i fokus å tjener heller litt mindre, for å ha høyere trivsel. Du finner med andre ord ikke våre lokaler, skitne, trange og “typiske” korridorliknende som mange av dem andre arbeidsplassene her nede. Her finner du kvalitet.

– Kantine – Innendørsterrasse – 4 Ringerom – Konferanserom – Opplæringsrom – Kjøkken – 4 administrasjonskontorer – Uteområde – Lounge m.m..

VI ER EN SOLID TM LEVERANDØR

Vårt senter har over tiden fått flere utmerkelser innenfor det å drive en trygg og solid bedrift. Gode salgs-resultater for våre oppdragsgivere, kombinert med god økonomisk styring. Har sørget for at Max Dialog har følgende utmerkelser.

AAA-Rated av Bisnode gjentatte ganger
Gaselle i 2017

Max Dialog er i dag, og har vært den største TM leverandøren til både Anbudstorget.no AS og Hegnar Medias bokklubb. Vi har levert svært gode resultater og har fått muligheten til å være med på produktutvikling for begge oppdragsgivere. Som langtidsleverandør for våre oppdragsgivere tar vi seriøse grep i alle ledd for å sikre både kvalitet og leveranser. For oss er det ikke nødvendigvis slik at vi skal være den som leverer mest, selv om det blir naturlig i mange situasjoner. For oss er det viktig at det vi leverer fra oss, er levert med god kvalitet og salgsglede.

VI TAR ANSVAR

Det å drive et callcenter, er for mange en mulighet, og flere gjør dette. Vi driver ikke et “typisk” callcenter, der du møter en ledelse som i grunn ikke bryr seg. Svært mange gjør dette, og det er vel noe vi selgere faktisk har sett over årene vi har jobbet som selger. Hos oss er det fokus på ansvar, ikke bare vårt som ledelse, men også at våre selgere følger retningslinjer.

For eksempel;

Vi medlem av Nordma, nettopp fordi vi ønsker å knytte oss til en bransjeorganisasjon samt være oppdatert på lover og regler, hva angår oss – våre selgere.

Vi er også et Godkjent Callcenter. Dette er jo også noe vi har søkt om for å sette prikken over i’en. Som et godkjent callcenter, forplikter man seg til å følge normer og regler, som nettopp andre cellesentre kanskje ikke alltid gjør. Snarveier er for oss ikke et alternativ, vi skal gå den lange og tunge veien, slik at det vi bygger opp, evner å bli over tid.