Annonse

Rock The Coast er en helt ny festival som kommer til Fuengirola nå i Juni. Festivalen varer i to dager, fredag og lørdag, 14 og 15 juni og skal holde til i og rundt det stemningsfulle Sohail borg. Sohail borg ligger i utkanten av Fuengirola, oppe på en bakke som gir deg en nydelig utsikt ut mot Middelhavet som nesten virker uendelig i horisonten. Borgen er fra 956 AD og brukes ofte til forskjellige festivaler og arrangementer.

Med en fantastisk bakgrunn med gylne strender og glitrende hav, vil festivalen være vert til en god blanding rockebandfavoritter fra hele verden. Fra vårt lille hjørne av kloden representeres klassiske band som for eksempel hardrockbandet Mayhem fra Norge, og puddelrockbandet Europe fra Sverige! Tenker det blir rene «allsang på grensen» når «Final Countdown» begynner å ljome ut av høyttalerne! Og hvor mange fjortisjenter på begynnelsen av nittitallet lå ikke på rommet og hørte på «wind of change»? Joda, tyske Scorpions kommer de også! Her kan det fristes med mange forskjellige sjangere i den vidunderlige verden som kalles rock og for oss som er over gjennomsnittet interessert i hva en elektrisk gitar kan utføre i de riktige hender, så har vi en begivenhetsrik helg i vente.

For dere som kunne tenke dere å få fram rockefoten til band som Rainbow, UFO, Opeth, og The Darkness for å nevne noen, legg av datoen! 14 og 15 juni fylles lille Fuengirola opp med Rockestjerner og musikkelskere. For spilleliste og bestilling av billetter, gå inn på deres hjemmeside her.

Vi sees!