For dem som ikke allerede vet, så er det stort sett alltid noe som skjer på sol-kysten! Det virker som om det alltid er en god grunn til å ta seg en tur ut, for å se på og være en del av alt som skjer.

Feria Malaga 2018 er allerede i gang, faktisk startet den 11.08 og varer til 19.08 (søndag). Ettersom at vi har fått flere forespørsler om hvordan man kommer seg dit uten bil og hva som faktisk skjer der, så skriver vi litt kort om hva som skjer og hvordan du kommer deg fra, Fuengirola til Malaga og tilbake!

Klikk på kartet for å få opp Google maps, slik at du enkelt finner frem.

Det er satt opp busser, så man slipper bruke 40-50 euro på taxi for dem som ikke visste det. Og for dem som kjenner til hvor vi holder til, så er det ved rundkjøringen bak jobben, rett ved motorveien bussen går fra.

 

 

Bussene går fra rundkjøringen klokken:

22:10 Fra rundkjøringen, går via bussterminalen til feriaplassen
00:05 Fra rundkjøringen, går via bussterminalen til feriaplassen
02:05 Fra rundkjøringen, går via bussterminalen til feriaplassen

Buss fra Fuengirola til Feria (start rundkjøring ved Ford)

Bussene går tilbake fra feriaplassen i Malaga klokken:

23:30 Fra feriaplassen til rundkjøringen via Los Boliches og bussterminalen
01:30 Fra feriaplassen til rundkjøringen via Los Boliches og bussterminalen
03:30 Fra feriaplassen til rundkjøringen via Los Boliches og bussterminalen
05:30 Fra feriaplassen til rundkjøringen via Los Boliches og bussterminalen

Buss fra feria til Fuengirola (første stopp rundkjøringen så bussterminalen i Fuengirola)

Det er i følge ruteskjemaet samme tider gjennom hele helgen. Det anbefales uansett at du tar en kontroll selv, og da kan du klikke på linkene vi deler her, så får du også opp kart fra selskapet om hvor stoppene er og rutetider. –> Klikk her <– (For dem som ønsker, går også bussen innom terminalen i Fuengirola, da anbefales det å møte opp til samme tid som oppsatt for rundkjøringen ettersom at den bare kjører innom og ikke har avsatt tid til stopp.)

Det skjer svært mye forskjellig, alt fra hesteshow til nattklubber og barer. Karuseller og den typen moro, er jo standard. Her finnes nok noe for alle, man kjeder seg neppe!

Bildet er fra en tidligere feria i Malaga. (2016)

Vi har for ordens skyld noen anbefalinger i forhold til valg av nattklubb som bør besøkes om man tar turen.

Ta turen innom “Sala Leblón” som er har nummer 137-138. Denne plassen har vi selv besøkt og var svært bra i fjor. Vi skal vel også besøke denne plassen i år.

Studentene har sin egen plass og det er for den som er interessert i å møte studenter, så er det på disse plasseringene du finner dem 154-155.

Kart over plassering av forskjellige barer og andre aktiviteter på feriaplassen i Malaga. (klikk på kartet for stort bilde)

For fullstendig oversikt over hva som er hva og hvor, kan du laste ned eller åpne denne PDF oversikten over hva som befinner seg bak hver nummer.

–> Casetas oversikt <–

Det kan være greit å ikke kle på seg for mye klær, da det i tillegg til å være utrolig varmt i år, også er vanvittig mange mennesker på ferian. Husk å drikk nok, vann.