Annonse

Noen har hatt en slitsom ferie med masse reising og begivenheter, samtidig har andre benyttet anledningen til å slappe helt av og lade batteriene.

Foto: Max Dialog. Sverre utnytter gode salgsdager, med å spille litt biljard for å slappe av mellom samtalene.

Vi som har vært her en stund kjenner til rutinene og jobber mer eller mindre som normalt, derimot har vi ikke mindre enn 5(!) Nye rekrutter på anbudstorget, hvorav 2 allerede har levert! 

En som ikke har vært her veldig lenge, men som allerede er en av våre bedre selgere er vår alles kjære Sverre Pettersen. Sverre startet opp hos oss i midten av Juni og rakk så vidt å bli kjent med nye ansikter og oppdragsgivere, før han gikk til ferie i Juli som de fleste andre. Sverre sitter nå på kontoret vårt, og selv om han har vært engasjert i snart 2 mnd, har han kun rukket å produsere i snart 4 uker grunnet ferie. 

Vi teller i dag arbeidsdag nr 7 etter Ferien. Hvermansen hos oss på anbudstorget har ett dagsbudsjett på 5000,-. Det vil med andre ord si, at leveransen etter 7 dager burde ligge på 35 000,- norske kroner, dersom man er i gang etter ferien, og ligger i rute.

Sverre er en person som sjelden, til aldri, bryr seg om hvordan det bør være, men velger heller å gjøre hverdagen sin slik han vil ha den. Sverre hadde før dagen i dag allerede oppnådd 199,85% av budsjettet så lang på mnd. Men som kjent så vil mye gjerne ha litt mer, dette gjelder også Sverre. I skrivende stund ligger Sverre i rute til å oppnå over 290% av sitt månedbudsjett dersom han opprettholder samme tempo. Han har allerede levert månedbudsjettet med dagen i dag inkludert (7 arbeidsdager).

Sist, men definitivt ikke minst, er det absolutt verdt å nevne at Sverre nå har slått sin egen omsetningsrekord på ett salg, uavhengig av arbeidsplass og oppdragsgiver, 49 990,-