Da var vi i gang med 2020

Da startet vi på 2020 og snart tar vi vår første fri-helg! Til uken starter vi en ny runde med rekruttering. Vi har 3 ledige plasser til oppstart i Februar! Har du det som trengs, drømmer du også om Spania som oss? Kanskje du til og med allerede bor her?!

2943

Godt nyttår fra oss i Spania!

Endelig er ferien over. Ja, til og med første uke av 2020 er forbi. En ting vi virkelig kan være enig om, er at tiden flyr! 

Det har igjennom 2019 blitt gjort diverse endringer av hvordan vi drifter. Én av målsetningene for 2020, er at vi skal bli et fordelaktig valg for selgere. Det vi mener med dette er at vi jobber tett med andre aktører i samme bransje. Det vil skape en bedre flyt for deg som søker jobb hos oss og eller andre i Spania.

Som selger vet man at alle produkter har forskjellige faktorer, fordeler og ulemper. Disse påvirker det daglige salget, motivasjon og driven som vi så kjent har å gjøre med i vår bransje. Derfor er fokus på å bli et fordelaktig valg viktig. Samarbeidet mellom prosjektene går svært bra, selgere som kommer ned til oss og kanskje ikke trives med produktet, salgsmetoder eller kanskje til og med trivsel på prosjektet. Kan ta dialogen med sin leder hos oss eller der dem er, for så at en overgang kan avtales. Dette vil være med å sikre deg som søker jobb i Spania, en unik mulighet til suksess. Din suksess, er ganske enkelt også vår suksess. 

I 2019 ble det bestemt at vi heller skulle fokusere på en tettere gruppe selgere, fremfor mange prosjektvalg og mange selgere. Vi har frigitt ressurser og er mer tilgjengelig for våre selgere nå enn noen gang tidligere. Vi har nedjustert antall seter, faktisk 9 stk. Dette har ført til et forventet omsetnings-tap, men en betydelig økning av utbetalte provisjoner. Trenden er fortsatt stigende og fordelaktig for deg som selger. Vi jager ikke høy omsetning, vi jager fornøyde selgere. Det sitter fortsatt gode selgere her med en jobb i Spania, som har fastlønn på 800 Euro og er fornøyd med det!(?) Det å være en selger innebærer så klart en risiko for å ikke tjene så mye man ønsker til en hver tid, men skal også veie opp for det med at måneder du presterer maks, da skal du også tjene deretter. En god lønn i Spania er altså ikke 1200 Euro. 

Spania tilbyr svært mange salgs-jobber, faktisk så får man jo jobb “hvor som helst” om man søker seg til et callcenter her. Vi går i en annen retning og fokuserer på å skape eksklusivitet. Du som selger skal ikke oppleve at “alle” får jobb her. Du skal jobbe i et team hvor vi gjør så godt vi kan å velger ut din neste kollega med nøysomhet. 

Selgere på Anbudstorget

Får jobbe med nysalg, portefølje og winback. Du styrer din egen arbeidsdag og produksjon. Du jobber svært fritt og får et unikt innsyn i hvordan håndverker-bransjen henter inn anbud og samtidig tilegner deg unike kvaliteter gjennom jobben som utføres hver dag. Kundene dine får ringe deg tilbake, du følger opp skaper som sagt din egen kundeportefølje. Denne porteføljen gir deg også helt lik provisjon som et nysalg. Hos dem aller fleste salgskontorer, har du nok hørt/opplevd, at provisjon på nysalg og portefølje er differensiert?! Det er den ikke hos oss. Det gir deg en unik mulighet til å øke egen månedslønn fra måned til måned. Du sitter i førersetet, hele veien. Det kommer ekstra godt med når dine kunder er fornøyd og automatisk fornyer sine avtaler med oss, uten at du en gang har løftet telefonen. Det er jobben sin det! 

Budsjettprovisjon: 36000,- (uten portefølje, den kommer i tillegg etterhvert som du utvikler deg og kundemassen din)

Selgere for Hegnar Media

Jobber aktivt med å melde inn medlemmer til Hegnar Medias bokklubb. Dette er en forholdsvis stor bokklubb som aktivt tilnærmer seg næringslivet og skaper stor nytteverdi for våre medlemmer. Bokklubben har vært et populært prosjekt hos oss siden oppstarten og fortsetter være det som trender mest. Dette er nok fordi vanskelighetsgraden her er noe enklere enn andre prosjekter og samtidig er et godt betalt prosjekt. 

Budsjettprovisjon: 36000,- (uten mersalg. Selgere for Hegnar Media får selge flere produkter som tilbys)

En fellesnevner for våre prosjekter er at det ikke eksisterer “tak” på provisjonen.

Vi gleder oss over en god start på 2020 og kan snart ta første fri-helg i et helt nytt år. Det tenker jeg det er mange som gleder seg til, men mest av alt, håper vi jo også at selgerne (og du som leser) gleder deg mest til oppstart på en helt ny uke på mandag! 

I neste uke starter vi jakten på 3 nye kolleger til oppstart i Februar! Kjenner du noen eller er du kanskje selv interessert? Ta en helt uforpliktende prat med oss. Send din interesse og CV via får skjema her: https://maxdialog.no/jobb-i-spania-sokerkjema/