Annonse

 

Da skal vi endelig i gang med arbeidet for siste halvdel av 2021 

For oss og flere har COVID-19 krisen vært en betydelig demper på veksten. Ettersom at vi har selgere i Spania, har ting begrenset seg ganske naturlig mtp., rekruttering og drift. Nå som ting er roligere og noe mer forutsigbare, vil vi påbegynne en gjenåpning. Vi gleder oss derfor over å ønske våre selgere tilbake på kontoret!

Vi søker teamleder til våre prosjekter for Hegnar Media

Er du en person som evner å skape tillitt, resultater og samtidig fungere i et hektisk salgsmiljø? Da vil vi høre fra deg! 

Nye talenter til våre oppdrag

Vi har åpnet for å engasjere noen nye talenter til våre prosjekter. Dersom du ønsker å jobbe med anerkjente merkevarer og bunnsolide produkter, tar du enkelt kontakt via våre søknadskjema. Det kreves ingen erfaring, men vi ser helst at du kanskje allerede bor i Spania eller er fast bestemt på at det er der du ønsker å bo. Vi har kontorer i sentrum av Fuengirola som ligger litt sør for Malaga. 

Fastlønn og provisjon eller ren provisjon

Vi ønsker å skape trygge rammer og har forståelse for at ikke alle ønsker seg en jobb med 100% ren provisjon. Ren provisjon er ansett som risikofylt, men er faktisk den modellen som er mest-givende om du er en selger som lar deg vokse på utfordringen og muligheten til å tjene det du ønsker uten noen form for tak. 

Skulle du være av typen selger som ønsker en fastlønnsmodell med provisjoner på toppen, er dette også en mulighet hos oss.

AAA-rated

Max Dialog er en bunnsolid aktør med sine finansielle posisjoner i orden. Det er like viktig for oss som selskap å operere innenfor trygge rammer hvor risiko er trygt fordelt, som det er for en selger å ha valget mellom den provisjonsmodellen som er best for den enkelte.