Hegnar Media tok med seg teamet til El Caminito del Rey (Kongens lille sti)

Glenn Martinsen, forlagsdirektør i Hegner Media, tok med seg teamet for Bokklubben å gikk Kongens lille sti (Caminito del Rey). Denne fjellstien er full av historie og var tidligere kjent som en av verdens farligste fjellstier!

1833
Annonse

Teamet tok turen til El Caminito del Rey

Sammen med oppdragsgiveren, Glenn Martinsen i Hegnar Media, la selgerne ut på tur til den verdenskjente fjellstien; “Caminito del Rey” som oversatt til norsk blir; “Kongens lille sti”. 

“Alle bildene finner du nederst på siden”

Glenn er godt kjent med oss i Max Dialog, faktisk så godt kjent at han på eget initiativ tok med seg teamet vårt ut på tur! Turen gikk som nevnt til Caminito del Rey. Glenn er skikkelig glad i naturen og da spiller det ingen rolle om det er -10 eller +35 på gradestokken! Entusiastisk gikk han på med 100% driv for denne turen! Det smittet over på vårt team som var med! 

El Caminito del Rey

Hadde i 1999 til 2000 fem dødsfall og ble stengt som følge av manglende vedlikehold og så klart fordi det var så mange ulykker. Også med dødelig utfall. Fjellstien var stengt i over ett tiår og åpnet først igjen i 2015. Da etter en totalrenovering av stien som tok ca. 4 år. Nå er fjellstien fremkommelig og tryggere, utsikten er vel kanskje nesten den samme (med unntak av noen flere sikkerhetstiltak). 

For dem som er veldig interesserte i hvordan stien var før og litt mer informasjon om det historiske, kan dere lese mer her på “Malagaweb.com“. 

Max Dialog – 10 år med Jobb i Spania

Som aktør på Costa del Sol i over 10 år har vi blitt godt kjent med områdene rundt oss. Endelig kan vi se tilbake på restriksjoner og gjøre det vi er gode på. Jobb i Spania, skal ikke bare være jobb. Det skal også være opplevelser, vennskap og kultur. Derfor setter vi ekstra pris på at det er ønskelig fra våre selgere å få være med på slike opplevelser som f.eks. denne vi nettopp fikk arrangert.

Vi benytter også anledningen til å gratulere Siw med bursdagen sin som tilfeldigvis var på dagen vi dro på tur.
GRATULERER MED VEL OVERSTÅTT FEIRING OG TUR SAMMEN MED OSS!!

– Ikke bare feiret Siw bursdagen sin sammen med oss, hun feiret også at hun overvant sin høydeskrekk og klarte gjennomføre turen med stil!