Vi ønsker velkommen til alle våre nye selgere

Dersom du vil bo å jobbe i Spania, kan vi tilby store og små utfordringer. Enten du ønsker deg noe som er ekstremt godt betalt og som samtidig krever mye av deg. Eller noe som er litt mer midt på treet. Vi har det du ser etter! Hos oss kan du jobbe i fra Fuengirola eller Torrevieja med noen av Norges mest kjente merkenavn. Bli mer kjent med oss du også å se hva vi kan tilby deg som ønsker nye utfordringer!

468
Jobb i Fuengirola
Annonse

Langhelg – og snart sommerferie!

Selv om sommerferien nærmer seg, kjører vi på! I mai og juni, startet det 5 nye selgere hos oss. I tillegg til dette har vi en skikkelig pågang på jobbsøkende selgere til oss og om du enda ikke har hørt fra oss denne uken, vil du høre fra oss over helgen – det lover vi!
Vi gleder oss over en økt interesse fra folk som bor i Norge og vil flytte til Spania, men også fra folk som allerede bor i Spania og vil starte opp for oss. Neste oppstart hos oss vil være 01.08.2022 og vi har fortsatt ledige plasser her i Fuengirola og i Torrevieja. Nå må bare denne langhelgen bli ferdig, slik at vi får tatt fatt på neste arbeidsuke!  

Én av våre nye er Halvor

Halvor er en av fem som startet hos oss nå nylig. Han kom rett fra et annet kontor her i Fuengirola og hadde faktisk sin første dag på telefon hos oss i dag (03.06) og leverte ikke mindre enn 100% av budsjettet sitt på telefon i dag! Det fortjener jo en liten spalte plass her hos oss! Og vi håper jo så klart at denne trenden fortsetter inn i neste uke og vi skal i alle fall gjøre så godt vi kan for at du og resten av gjengen lykkes!

Alltid på jakt etter nye talenter

  • Har du et talent innenfor salg? Da vil vi høre fra deg!
  • Har du ikke jobbet med salg tidligere og vil lære? Da vil vi også høre fra deg!
  • Jobber du i dag med salg og ikke lykkes der du er? Da vil vi også høre fra deg!

Hos oss har vi flere prosjektvalg, for deg betyr det flere spennende muligheter og veivalg i denne bransjen. Du trenger ikke nødvendigvis lykkes med det du tar i først, enten det er hos oss eller andre. Kanskje var ikke produktet noe du hadde tro på? Eller kanskje du ønsker deg en større utfordring enn du har i dag?

Hos oss har vi prosjekter med forskjellig vanskelighetsgrader! Så om du vil jobbe i Fuengirola eller Torrevieja – vil vi definitivt høre fra deg! 

Bli bedre kjent med oss du også å følg oss på vår Facebook ved å klikke her! 

God helg og god pinse!