HEGNAR MEDIA – JOBB I SPANIA

Kunne du tenke deg å jobbe med en meget sterk og høyt respektert merkevare? Vi er den største TM partneren for Hegnar Medias bokklubb. Prosjektet har vi jobbet med i flere år og det er kanskje det mest stabile TM prosjektet vi har jobbet med noen gang. Her er vi så heldig at det er sjelden ledig plass til andre selgere. Så det kan være lurt å følge med!

1589

VI HAR JOBBET MED HEGNAR MEDIA SIDEN 2015


Max Dialog er Costa del Sol’s, største salgskontor for B2B salg rettet mot Norge! Vil du jobbe med en ledende salgsorganisasjon som har spesialisert seg på salg til bedriftsmarkedet hvor du samtidig bor og jobber i Spania?

HVORFOR JOBBE HOS OSS

Seriøs merkevare
God opplæring
Gode lønnsvilkår
Karrièremuligheter
Moderne lokaler
Biljardbord
Airhockey
Godkjent Callcenter
Kantineordning
Kvalitetsstempel på CV’n

DU ER

Ærlig
Punktlig
Resultatorientert
Glad i penger
Eventyrlysten
Samarbeidsvillig
Glad i en utfordring
Uredd
Glimt i øyet
Utadvent

“Visste du at selgere som har jobbet hos oss, ofte får den jobben dem kunne tenke seg etter sitt opphold hos oss?”

I OPPSTARTEN FÅR DU

Vi forstår at det kan være vanskelig å sette deg inn i noe helt nytt. Selgere med og uten erfaring, får uansett tilbud om 2 forskjellige provisjonsmodeller. Vi har lagt om provisjonsberegningene for Anbudstorget og sikter oss inn på langsiktige arbeidsforhold, uansett hvilken modell du ønsker å velge.

REN PROVISJON

Er en modell for den mer erfarne selger. Du bør stole på deg selv og være trygg på at du vil levere over tid.

Satsene starter på 200 pr salg og går helt opp til 250kr

Det er derfor svært gode inntjeningsmuligheter for den som er i modus for å gjøre gode penger. En god selger på dette prosjekter bør runde 40 000,-

GARANTIPROVISJON PLUSS PROVISJON

Er en modell for deg som tenker at du skal være helt sikker på valget ditt. Nytt land, nye muligheter, og sikker inntekt. 

Garantiprovisjonen er på 13000,- og provisjonene går helt opp til 200 kroner i forskjellige trinn.

For deg som søker deg til en jobb hvor du vil utvikle deg i salget med trygge rammer, er dette et smart valg. Dette valget kan være litt vanskelig å ta. Vi ser at selgere med og uten erfaring velger trygghet i oppstarten, og det kan være greit å tenke på at det er mange nye ting å forholde seg til når man starter i ny jobb. 

HVEM ER HEGNAR MEDIA

Hegnar Media er et mediekonsern som gir ut blant annet, Finansavisen og Kapital.

Vi er den største TM partneren for Hegnar Medias bokklubb, hvor næringslivet går for å holde seg oppdatert på temaer innen økonomi, ledelse og karriere. En informasjonskanal for ledere.” 

HVA SIER OPPDRAGSGIVER OM OSS

Jeg veldig fornøyd med Max Dialog sitt arbeid med Hegnar Medias Bokklubb. 

De leverer gode resultater. Men det helt viktigste for oss er salg av høy kvalitet, og vi er svært tilfreds med Max Dialog sine kvalitets-rutiner og oppfølging. 

Glenn Martinsen – Forlagsdirektør Hegnar Media AS