Annonse

Sigurd har jobbet hos oss siden Februar 2018, og har med det jobbet her i over 6 mnd. August skulle vise seg å bli den desidert beste måneden i Sigurds salgskarriere hos oss, så langt!

166% budsjett!

Foto: Max Dialog, Sigurd Weggersen

Med et oppnådd budsjett på 166% som da ganske enkelt forklart er 66 salg mer enn forventet leveranse av en godt rutinert selger, kan derfor Sigurd endelig smykke seg med tittelen, “Månedens selger” for første gang!

Sigurd er et vinnende vesen, og en faktor for at trivselen i gruppen er så høy som den er.

Det handler tross alt ikke bare om jobb, men en mulighet til å gjøre noe med sitt eget liv og muligheter han har her hos oss og i Spania. Med en slik innstilling, er det i grunn å forvente at man skal lykkes. Det ligger nesten litt latent. 

Enda viktigere er det jo at når man finner noe man trives med, noe man lykkes med, og noe man også blir fryktelig god på, så holder man på det. 

Tidligere har Sigurd jobbet med Neras i Trondheim, riktig nok var det er kortere opphold, men det var nok til å få kjenne på at selgergleden er tilstede. Før Sigurd startet å jobbe med oss, kom han fra 1881 som også holder til i byen vår. Da Sigurd begynte hos oss, hadde han mye å bevise, for seg selv og andre. I oppstartfasen forsøkte Sigurd seg på Phonect, telecom hadde han tross alt erfaring med. Etter en tid flyttet vi Sigurd over til nytt oppdrag for Hegnar Media AS. Det var nå det begynte å skyte fart. 

Kort tid etter oppstarten på Hegnar Medias bokklubb, hevdet Sigurd seg i toppsiktet og har siden ligget stabil der. Det ser vi jo nå, nå er han jo på toppen. Tross alt.

Når vi snakker med Sigurd, får vi jo høre at han selv synes det er trivelige provisjoner og kanskje i grunn litt enkle budsjetter. Vi er glade for at enkelte av selgerne føler at budsjettet, kan virke enkelt. Fordi det er faktisk ikke gitt at alle får dette til.

150% budsjett!

Foto: Max Dialog, Håkon Åsheim

Håkon var en av dem som kriget med Sigurd om å bli månedens selger i August. Dessverre nådde ikke Håkon helt til topp, men for all del, 150% av budsjett er jo ikke å forakte.

Med bakgrunn fra salgsoppdrag som Google og selger for Elkjøp, er Håkon en “naturlig” selger. Praten går lett og engasjementet gir klare indikasjoner på at det er opp og frem som gjelder. 

Vi har jo for ordens-skyld spurt begge selgerne om hva deres forhold til budsjettet er. Når man får et smil med på spørsmålet og svar som; “Jeg synes budsjettet er midt i blinken! Det gir god lønn og er motiverende.”  

Med drøye 50000,- i provisjongrunnlag pr hode, er det kanskje med god grunn til at man trekker litt på smilebåndet.