JOBB I SPANIA - 1881

Jobb i Spania – 1881 | Jobb med én av Norges sterkeste merkevare!

Prosjekt: 1881 | Arbeidssted: Spania
Stillingstittel:
Medierådgiver – Selger

Stillingsannonse: Jobb i Spania – 1881
Ansettelsesform:
Engasjement

Antall stillinger: 4
Frist:
Fortløpende

Oppstartskurs: 08.01.2024 og fortløpende etter avtale
Avlønningsmodell: Provisjon
Bonus: Månedlig beregning basert på antall nysalg

Oppdatert 07.09.2023

Karianne Hansen
HR |
Jobb i Spania, Max Dialog
Telefon: +4745275204
E-post: karianne@maxdialog.no 

Jobb med én av Norges sterkeste merkevarer!

HOS OSS KAN DU JOBBE FRA

Costa del Sol (Fuengirola)
Costa Blanca (Torrevieja)

Max Dialog har et av salgskontorene som har drevet lengst på Costa del Sol som tilbyder av jobb i Spania og vi har jobbet mot det norske markedet siden 2012. Vi samarbeider kun med seriøse og kjente merkevarer i Norge.

JOBB MED OSS I ET ALLEREDE ETABLERT SALGSTEAM

Pr. 01 September 2023, jobber vi i dag 8 selgere for 1881 hos oss. Max Dialog har siden engasjement start for 1881, har vi tatt en prestisjefylt plassering som den største TM partneren til 1881 i utlandet. Vi er ikke bare flest selgere, men vi leverer også flest nysalg i antall og omsetning. Vil du være en del av vår suksess og tilføye våre salgsteam ytterligere grunnlag for vekst? 

OPPLÆRING/KURS

Dersom du skal jobbe med 1881 hos oss. Kan du om du bor i nærheten av Oslo, få opplæring på hovedkontoret til 1881 i Oslo. Før du reiser til Spania! Vi tilbyr så klart også opplæring i Spania om du ikke har den muligheten. 

JOBB I SPANIA – 1881 | STILLINGSBESKRIVELSE

Våre team i Fuengirola og Torrevieja søker nå etter dyktige selgere til Digitale Medier 1881 AS. Er du eventyrlysten og ønsker en forandring i hverdagen, da håper vi at denne jobben oppfyller dine ønsker! Som medierådgiver for Digitale Medier 1881 AS vil du få gjennomgående opplæring i forskjellige opplæringsmoduler som er utviklet av Digitale Medier 1881 AS og Max Dialog AS. Vårt viktigste mål for deg som søker jobb i Spania hos oss, er at du skal oppleve mestring og utvikling på arbeidsplassen.  Du vil jobbe med telefon og PC som verktøy. Ingen erfaring er påkrevd, men det er fordelaktig om du har generell kunnskap med PC som verktøy. Videre krever dette prosjektet struktur og naturlig medfødt vinnerinstinkt. Dersom du har disse kvalifikasjonene og en naturlig evne til å lykkes med det du setter kurs for. Ønsker vi definitivt å høre fra deg!


VI SPURTE KARZAN OSMAN, SOM ER CSO – SALGSDIREKTØR I DIGITALE MEDIER 1881 AS NOEN ENKLE SPØRSMÅL – LES HVA HAN SVARTE HER:

Vårt samarbeid med DM 1881 AS, er et ungt og friskt samarbeid. 1881 Group AS kjøpte Tjenestetorget som er deleier av Anbudstorget.no. Med på lasset ble altså vi i Max Dialog AS også. Ettersom at samarbeidet er et friskt pust, stilte vi CSO i DM 1881 AS, 3 spørsmål vi tenkte du ville likt å få besvart. Før du også søker deg til oss.

Jobb i Spania - 1881

Hvorfor skal selgere som kan velge så mye annet, velge nettopp å jobbe med Digitale medier 1881 AS?

Digitale Medier 1881 AS representerer og ivaretar den digitale virksomheten til den velkjente merkevaren Opplysningen 1881. Selskapet tilbyr annonsørfinansierte tjenester som er gratis for sluttbruker gjennom nettstedet 1881.no, men også via andre digitale flater. 1881.no har ved to ulike anledninger blitt kåret til Europas beste online katalogtjeneste, og Internett-tjenesten har i dag over 1.500.000 unike ukentlige brukere inkl. trafikk hos partnere.

Et av Norges mest kjente merkenavn!

 • “Alle” bruker og kjenner til 1881
 • 1881 er Norges eldste opplysningstjeneste
 • 2005 Opplysningen 1881 ble lansert på internett
 • 125.000 daglige oppdateringer
 • 1881 er Norges eldste opplysningstjeneste

Søker Digitale Medier 1881 en spesiell type selger?

«Vi søker selgere som er selvgående, proaktive, og lærevillige»

Hva tenker du er det beste med en jobb i Spania?

«Klima og felleskapet anser vi som det beste med å jobbe i Spania. DM1881 AS har flere representanter i Spania og på den måten et felles eierskap til et fremoverlent selskap i vekst»


HVEM OG HVA ER DIGITALE MEDIER 1881 AS?

Digitale Medier 1881 AS representerer og ivaretar den digitale virksomheten til den velkjente merkevaren Opplysningen 1881. Selskapet leverer annonsør- og brukerbetalte tjenester innen opplysning, kart, prissammenligning, eiendom, regnskap på nett og app. Databasen til selskapet, som er Norges største for navn, nummer og adresser oppdateres kontinuerlig med opptil 100.000 endringer i døgnet. På 1881.no finner du i dag et stort og variert spekter av tjenester & innhold: Telefonnummer, adresser, navn, e-post adresser, internettadresser, veibeskrivelse, kart, åpningstider, juridisk informasjon, regnskapstall, eiendomspriser m.m. Digitale Medier 1881 står bak nettsteder som 1881.no, eiendomspriser.no, regnskapstall.no og blomster.no. 1881.no har over 1,5 millioner unike ukentlige brukere, og de andre nettstedene i porteføljen nyter godt av henvisningstrafikken samt annen organisk trafikk fra både søkemotorene og direkte fra brukerne. Digitale Medier 1881 AS er del av 1881 Group konsernet, hvor selskaper som Opplysningen 1881 AS, Idium 1881 AS, og Tjenestetorget gruppen også er innlemmet. Eier av 1881 Group er Kistefos.

HVEM ER DU?

Du er dyktig på å bygge nye relasjoner og trigges av å jobbe med mennesker som drives av resultater. Din arbeidsdag vil bestå av tjenestesalg som gir markedsføringsverdi i form av synlighet for kundene. Din jobb blir å fronte Digitale Medier 1881 ut i markedet mot potensielle kunder med telefonen som arbeidsverktøy. Du samarbeider med et team av profesjonelle kollegaer som jobber tett sammen for å skape gode og målbare resultater. Våre selgere har høy arbeidsmoral, jobber selvstendig og er handlekraftige. Hos Digitale Medier 1881 vil du jobbe med et av Norges mest anerkjente merkevarer og vi anser oss som en av de beste salgsmiljøer. Som engasjert hos oss vil du få god opplæring, kurs og løpende coaching, samtidig som du vil få personlig oppfølgning og utviklingsplan. Vi er en fin og sosial gjeng, og har årlige insentivturer og flere sosiale aktiviteter i løpet året. Jobb i Spania – 1881

ARBEIDSOPPGAVER:

Salg av medieløsninger til det norske bedriftsmarkedet per telefon. – Ansvar for eget budsjett og resultater. – Jobbe i team med engasjerte og inspirerende kollegaer. – Se kundens behov samt være en pådriver i forhandlinger med ulike bedriftsledere.

HVEM SER VI ETTER?

 • Vi ser etter deg som ikke gir opp lett og har et stort konkurranseinstinkt
 • Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende og strukturert
 • Vi ser etter deg som liker at det er høyt tempo, vil være med på konkurranser, vinne premier og setter pris på et godt arbeidsmiljø
 • Vi ser etter deg som ønsker en fremtid innenfor salg, markedsføring og andre salgsrelaterte karrieredrømmer
 • Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som person og ser verdien av å være god på salg
 • Vi ser etter deg som har erfaring fra B2B-salg, men dette er ikke et krav
 • Vi ser så klart etter deg som vil ha en jobb i Spania

VI TILBYR BLANT ANNET:

 • Svært konkurransedyktige vilkår hva angår provisjoner
 • Stabile og anerkjente oppdragsgivere som tenker langsiktig
 • Et energisk og konkurransepreget arbeidsmiljø hvor din utvikling står i fokus
 • Norsk arbeidstid fra 08.00 - 16.00
 • Hjelp til flytting fra Norge til Spania, registrering av arbeidstillatelse med mer
 • Oppfølging og opplæring i samarbeid med våre oppdragsgivere, noe som skaper trygghet og suksess

DU SER NÅ DENNE ANNONSEN:
Jobb i Spania – 1881

SE ANDRE STILLINGER – JOBB I SPANIA
Hegnar Media

NYTTIGE LENKER
1881
Hva gjør vi for 1881?
Våre Facebooksider

Hvem er Max Dialog?

Vi etablerte i 2012 og har siden da drevet sammenhengende fra Fuengirola, Malaga – Spania. Max Dialog er en aktør som driver med jobb i Spania. Det å bo i Spania, betyr for mange et spennende liv i varmen med strender, livlig spansk kultur og alt som følger med. Det er for oss viktig å tilby samt legge til rette for gode muligheter. Derfor har vi utelukkende sterke Norske merkevarer i vårt sortiment som et alternativ for deg som jobber med oss.

Hva tjener jeg?

Spørsmålet rundt hva man tjener kan ha mange svar. Det avhenger av deg selv, dine resultater og interesse for faget. Vi har selgere som har provisjoner opp mot 100.000,- i enkeltmåneder og vi har selgere som tjener 20.000,- i enkeltmåneder. Det som er helt sikkert, er at hos oss, er det ikke satt noen form for begrensninger. Har dun interessen og gode kommunikasjonsevner, har du også gode forutsetninger.

2 lokasjoner

Hos oss kan du sende søknad om å jobbe i fra Fuengirola og Torrevieja. Begge disse byene er i Spania. Én i nord og én i sør, begge langs middelhavskysten!

Bildemix MD

Image 31 of 31

Som kaninen løper etter gulrøtter ...

SE VÅR SISTE KICKOFFJobb med oss du også!