JOBB I SPANIA – FUENGIROLA

Fuengirola er en by og kommune på den spanske solkysten Costa del Sol i det sørlige Spania i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía. Byen er et viktig turiststed på Costa del Sol, med mer enn 8 km med strender og severdigheter som mauriske fort fra middelalderen.
Fuengirola tilbyr nå alle fasiliteter som forventes av et større turiststed, – hoteller, restauranter, barer, diskoteker, sportsklubber, båthavn, og brede strender langs en promenade som strekker seg østover og vestover fra byen og som inkluderer mindre tilstøtende landsbyer.
Av de ca. 75 000 innbyggerne som er registrert i kommunen kommer 25% fra andre land, hovedsakelig europeiske (bl.a. Storbritannia, Irland, Finland og Sverige), men også fra Marokko og Argentina.

SØK HER

Per K. Helland

Daglig leder - Fuengirola

Kim Håkenstad

Daglig leder - Max Dialog

BOR DET FLERE NORDMENN I FUENGIROLA?

I dag bor det ca. 25 000 nordmenn på Costa del Sol. Hvorfor skulle vi ikke ville bo der det er sol ca. 300 dager i året? Fuengirola har et svært behagelig middelhavsklima, nydelige strender og en avslappet livsstil. Det er også her i Fuengirola vi har dem beste strendene på Costa del Sol! 

INTERNASJONALT FELLESKAP

I Fuengirola er det et mangfold og et vennlig internasjonalt samfunn, dette inkluderer også mange nordmenn. Her får du muligheten til å treffe folk fra forskjellige kulturer og danne deg nye, spennende og varige vennskap.

BO OG JOBBE I FUENGIROLA

Fuengirola er et noe dyrere sted å bo, enn for eksempel Torrevieja. Derimot er det også en del større i Fuengirola. Mange kan derfor undre seg om det er trygt og barnevennlig? Fuengirola er meget barnevennlig og trygg. Barna har egen Norsk skole i Benalmadena. Det er også gode utsikter for jobb. For eksempel hos oss har vi flere ledige stillinger. Disse ser du på høyresiden av teksten.

OPPSTARTSKURS: 16.09.2023

LEDIGE STILLINGER:
--------
Fuengirola: 4 ledig stillinger
Torrevieja: 3 ledig stilling

OPPSTARTSKURS: 02.10.2023

LEDIGE STILLINGER:
--------
Fuengirola: 3 ledig stillinger
Torrevieja: 2 ledige stillinger

NYHETER