JOBB I SPANIA - NORTEL

Jobb i Spania – Nortel | Jobb med et annerledes teleselskap for bedrifter!

Prosjekt: Nortel
Arbeidssted: Spania
Stillingstittel:
Salgskonsulent SMB
Stillingsannonse: Jobb i Spania – Nortel
Ansettelsesform:
Engasjement
Antall stillinger: 4
Frist:
Snarest
Oppstart:
05.09.2022 (fortløpende)

Oppdatert 08.08.2022

Karianne Hansen
HR |
Jobb i Spania, Max Dialog
Telefon: +4745275204
E-post: karianne@maxdialog.no 

Jobb med Nortel - et annerledes teleselskap for bedrifter!

HOS OSS KAN DU JOBBE FRA

Costa del Sol (Fuengirola)
Costa Blanca (Torrevieja)

Max Dialog har et av salgskontorene som har drevet lengst på Costa del Sol som tilbyder av jobb i Spania og vi har jobbet mot det norske markedet siden 2012. Vi samarbeider kun med seriøse og kjente merkevarer i Norge.

Konkurranseorientert salgstalent søkes til unikt og trivelig prestasjonsmiljø som selger for Nortel!

Nortel er vår nyeste leverandør og vi på Max Dialog er stolt av at Dem valgte nettopp oss som sin foretrukne partner på deres TM satsning i Spania.

Som utfordrer i telekombransjen opplever vi sterk vekst og ønsker med dette å styrke vårt salgsteam i Fuengirola (Spania). Vi er på jakt etter motiverte salgstalenter med et brennende ønske om å lykkes. Som selger i Nortel vil du ha en viktig rolle for selskapets videre vekst og utvikling. Vi ser etter deg som har bein i nesa, konkurransedriv, et modent språk og ikke minst et vinnende vesen! En typisk hverdag vil være spennende og variert. I Nortel vil du få muligheten til å bli en del av en profesjonell arbeidsplass med dyktige kolleger og salgsledere.

Du vil bli en del av et team som bryr seg om hverandre, har det gøy på jobben og som hele tiden utfordrer hverandre faglig. Ved oppstart får du grundig opplæring innenfor salg, kommunikasjon og produktene du skal jobbe med, slik at du kan opptre profesjonelt som selskapets ansikt utad. Utover dette vil du bli coachet av dyktige og erfarne ledere fra dag til dag.

Vi søker nå selgere til Nortel
Vi skal gradvis bygge opp salgsteamet for Nortel i Spania og søker nå etter nye selgere til vårt prosjekt i Fuengirola. Som selger for Nortel vil du få arbeide med et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter, og den hurtigst voksende utfordreren i det norske mobil- og bredbåndsmarkedet for bedrifter. Nortel er de første i Norge som tilbyr et abonnement med fast pris, grenseløs bruk og Telenor-dekning.

Hva sier Rolf Paulsen, som er CSO – Salgsdirektør, Nortel
Vi stilte Rolf, 3 kjappe og enkle spørsmål som du kan lese her. Forståelig nok, er det ikke så enkelt for han som bor i Kristiansand å svare så godt på hva det beste med en jobb i Spania er. Det som er helt sikkert, er at han svarer det samme som dem fleste som søker til oss.

Jobb i Spania - Nortel

Hvorfor skal selgere som kan velge så mye annet, velge nettopp å jobbe med Nortel?

Nortel er et spennende og ungt selskap med markedsledende produkter. Vi lanserte våre tjenester kommersielt for 2 år siden og er den operatøren som vokser raskest i det norske markedet. Vi er opptatt at alle som jobber med oss skal få mulighet til å utvikle seg og det skal være gøy å selge våre produkter og tjenester. Nortel er en utfordrer og det preger vår kultur. Alle som jobber med oss blir en del av «Nortel – familien», og alle får en grundig opplæring i våre produkter og tjenester ved oppstart og følges jevnlig opp med faglig påfyll og artige konkurranser.

Søker Nortel en spesiell type selger?

Vi søker etter selgere som ønsker å være med i et selskap med en klar vekst agenda, som er selvgående, proaktive og har evne til å sette seg inn i kundens behov og løse disse. I tillegg er det en fordel om man er litt teknisk interessert da det stadig skjer nye ting innenfor Telekom.

Hva tenker du er det beste med en jobb i Spania?

«Klima må nok være det beste med å jobbe i Spania, i tillegg til at man får jobbe med et spennende og offensivt selskap»

HVEM SER VI ETTER?

 • Vi ser etter deg som skjønner at det viktigste er at du er lærevillig, hardtarbeidende og trives med å jobbe i team
 • Vi ser etter deg som ikke gir opp lett og har et stort konkurranseinstinkt.
 • Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende og strukturert
 • Vi ser etter deg som liker at det er høyt tempo, vil være med på konkurranser, vinne premier og setter pris på et godt arbeidsmiljø
 • Vi ser etter deg som ønsker en fremtid innenfor salg, markedsføring og andre salgsrelaterte karrieredrømmer
 • Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som person og ser verdien av å være god på salg
 • Vi ser etter deg som har erfaring fra B2B-salg, men dette er ikke et krav

ARBEIDSOPPGAVER:

 • Booke møter, delta i kundemøter pr telefon/teams og bygge forretningsrelasjoner
 • Salg/rådgivning til bedriftskunder ut fra retningslinjer og tildelt salgsbudsjett
 • Ansvar for kvalitet og lønnsomhet i kundeporteføljen
 • Jobbe aktivt ut mot og med forhandlere

VI TILBYR BLANT ANNET:

 • Velg selv mellom fastlønn + provisjon eller ren provisjon. (kan endres hver måned etter eget ønske)
 • Stabile og anerkjente oppdragsgivere som tenker langsiktig
 • Et energisk og konkurransepreget arbeidsmiljø hvor din utvikling står i fokus
 • Norsk arbeidstid fra 08.00 - 16.00
 • Hjelp til flytting fra Norge til Spania, registrering av arbeidstillatelse med mer
 • Oppfølging og opplæring i samarbeid med våre oppdragsgivere, noe som skaper trygghet og suksess

 

DU SER NÅ DENNE ANNONSEN:

Jobb i Spania – Nortel

SE ANDRE STILLINGER – JOBB I SPANIA
Anbudstorget
Hegnar Media
Anbudstorget
Idium (kommer)

NYTTIGE LENKER
Nortel
Hvem er Nortel?
Våre Facebooksider

Hvem er Max Dialog?

Vi etablerte i 2012 og har siden da drevet sammenhengende fra Fuengirola, Malaga – Spania. Max Dialog er en aktør som driver med jobb i Spania. Det å bo i Spania, betyr for mange et spennende liv i varmen med strender, livlig spansk kultur og alt som følger med. Det er for oss viktig å tilby samt legge til rette for gode muligheter. Derfor har vi utelukkende sterke Norske merkevarer i vårt sortiment som et alternativ for deg som jobber med oss.

Hva tjener jeg?

Det kommer faktisk helt an på deg selv. Er du en av dem som starter (med eller uten erfaring) og leverer varene? Da tjener du også penger. Hos oss er budsjettlønnen for fulle budsjetter alt fra NOK 30.000,- i måneden til og med NOK 57.000,-. Salg er nå en gang salg og hva man tjener baserer seg i stor grad, utelukkende på hva du presterer. 

2 lokasjoner

Hos oss kan du sende søknad om å jobbe i fra Fuengirola og Torrevieja. Begge disse byene er i Spania. Én i nord og én i sør, begge langs middelhavskysten!

Bildemix MD

Image 2 of 31

Bilde fra kickoff 2019

SE VÅR SISTE KICKOFFJobb med oss du også!