Annonse

Denny mot sitt 5 år hos oss i Max Dialog!

“WOW – du holder ut, snart er du en del av interiøret her! Denny har vist seg å være med, både når det blåser varmt og kaldt. Du har nå vært her i mer enn 4 år og nå går vi om under 1 år inn i ditt 5 år hos oss.”

I tiden Denny har vært hos oss har vi gjort så utrolig mye. Reiser til Afrika, Madrid, Barcelona osv. Vi kan fortsette, listen er lang og opplevelsene flere! En real bidragsyter med temperament! Vi er glade i deg, alle sammen, og ser frem til flere gode år!

Det er jo flere som har vært her lenge og en av dem som har vært her lengst, er Alexander Hansen. Faktisk så mye som over 5 år! Vi kjenner nok dine personlige rutiner, bedre enn deg selv – helt ærlig.

Det er ikke mange hemmeligheter vi har for hverandre og tanken, ideen og målsettingen om “familiefølelse”, er sterkt tilstede. Derfor kan det være litt vanskelig for deg som leser dette, som kanskje skal starte her hos oss, eller ønsker å starte her. Vanskelig å sette seg inn i hvordan dette fungerer. En arbeidsplass i Norge blir aldri det samme igjen, ikke om man har jobbet noen år her. I Norge har man et større og bredere nettverk på privaten, hvilket er bra og naturlig.

Her hos oss i Spania, blir det litt mer slik at jobben kan bli mye av dette nettverket.

Det har sine fordeler og ulemper. I all hovedsak er dette en fordel, men kun om du velger det selv. Tenk deg en arbeidsdag der du føler deg hjemme og varmt velkommen, hver dag. Hvor kollegene dine er og blir dine beste venner. Det er litt av våre ambisjoner, i blant lykkes vi ikke, vi er jo alle forskjellige. Uten disse ambisjonene hadde vi ikke hatt mennesker som blir i så lang tid, så til deg som leser, vi er opptatt av disse ambisjonene og drømmene om et slikt sterkt samhold.

Tusen takk for tilliten deres, for at dere, som andre som jobber her, tror på våre felles drømmer og at dere er med å skape en arbeidsplass vi alle gleder oss til, hver eneste dag! Alle våre kaffepauser som ikke har noen mål eller mening, som sikkert nå nærmer seg 1 år sammenlagt, takk for alle disse! Vi gleder oss til så mange flere.