Annonse

Bildet er fra et tidligere år. 

I disse tider er det et ganske spesielt arrangement som foregår i Fuengirola. Vi bestemte oss for å ta helgen litt på forskudd for å delta på den årlige «tapa erotica».

Det går ut på at man går til de barene/restaurantene som deltar og betaler 2,50€ for å få en liten øl og en tapas som er utformet som, ja… skal man si en erogen sone kanskje? Familiejuveler? Blomsten? Dere kan velge synonymer selv her. Uansett, man får ett stempel for hvert sted man oppsøker i en liten bok og etter ti stempel kan man levere boken inn og få en premie.

Vi gikk mannsterke fra kontoret i to-tiden for å prøve nye kulinære opplevelser og for å ha litt sosialt samvær før helgen.

Det startet så greit. Vi fikk vår lille øl, lo litt over tapasen som ble servert og fikk stempel i boken vår. Det underfundige var at etter rundt stempel nummer fire, forsvant ølen raskere og raskere. Vi så jo ingen annen utvei enn å skaffe noen ekstra øl, vi kan jo ikke sitte der og bare spise tapas når arrangementet er «tapas og øl».

Masse latter og gale historier gikk på rundgang og volumet ble høyere og høyere til den store fornøyelsen til de som satt nær oss. Dagen derpå var litt ymse for de fleste av oss, men alt i alt en veldig gøy og koselig kveld.

Jeg skulle gjerne lagt til at alt klaffet perfekt, men…… vi fikk bare seks stempel, vi glemte de siste fire. Pussig det der.