Annonse

Oppdag verdens mest besøkte multi-sensor utstilling!

Spaser inn I en spennende ny verden; Gi slipp på alle fordommer om tradisjonelle museumsbesøk, glem tanken på at du må liste deg stille gjennom lokalene for å se mesterverkene på avstand. Endre hvordan du opplever kunst. Vitaliser sansene dine og utfordre deg selv med en helt unik og stimulerende opplevelse med Vincent van Gogh utstillingen som er i Málaga nå.

Forbered deg for en levende symfoni av lys, farger og lyd, kombinert og forstørret for å lage hva besøkende kaller «en uforglemmelig multi-sensor utstilling».

På et øyeblikk transporterer Van Gogh Alive besøkende til en annen tid og sted, tar de inn i kunstnerens verden.

Både voksne og barn kan vandre gjennom utstillingen, utforske alle kroker og krinker, engasjere seg i opplevelsen på en måte som overgår tradisjonelle museumsbesøk.

Det er ikke bare Vincent sin verden, liv og hans kunst man opplever her, man får også føle det og høre det. Man følger Vincents stormfulle utvikling fra å være ett underverdsatt talent, til en av de mest imponerende kunstnerne gjennom tidene. Man vil møte hans intense personlighet, hans ambisjoner og ønsker, og hans søken og lidenskap for kunstens verden.  3000 bilder har blitt forstørret og kan sees på vegger, tak, søyler og gulv. Besøkende kan se stjernene i maleriene bevege på seg, se kråker som flyr gjennom hveteåkeren bare for å nevne noe.

Utstillingen finner sted på marinaen i Malaga fram til 9 juni.

Åpningstider og billetter finner du her