VI SATSER PÅ MOBIL

4040
Annonse

Hos oss har vi alltid forsøkt så godt vi kan å utelukkende satse på trygge prosjekter for våre selgere.

Nå skal vi inn i et nytt og spennende marked. Vi har inngått avtale med Phonect om salg av telecomtjenester mot det Norske bedriftsmarkedet. Phonect er en fullverdig teleoperatør som leverer mobiltelefoni, IP telefoni integrert med SamKom. Phonect har siden 2004 vært en ledende leverandør av telefonitjenester til det norske bedriftsmarkedet.

Vi skal i samarbeid med Phonect etablerer to salgsteam på tilsammen 12 bedriftsrådgivere som har hovedfokus på å levere telecomtjenester til SMB markedet i Norge. I den anledning har vi engasjert, Per K Helland som skal lede vår satsning innen telecom. PK har siden 2001 arbeidet innen telecom hos blant annet Ventelo, Telia (Netcom),
ICE ( Network Norway) og NextGenTel Bedrift og har en bred bransjeerfaring som våre medarbeider og ikke minst kunder vil dra nytte av.

Målsetningen vår er at vi sammen med Phonect skal skape Norges ledende salgsteam i løpet av 2018. Vi skal ha høyt kvalifiserte medarbeidere som alle skal ha bred og god produktkunnskap og gi våre kunder en god og trygg opplevelse ved valg av Phonect som sin leverandør av telefonitjenester til bedriften.

Hvem er Per K Helland? 

PK er 48 år og har siden 1990 arbeidet innen salg. I perioden mellom 1990 og 2001 arbeidet han for Radio1 Norge og JærradioGruppen som selger og salgsleder. Fra 2001 har hovedfokus vært telecom og med 16 år innen telecom bransjen besitter PK den kunnskapen vi trenger for å gjennomføre vår satsning innen telecom. Vår oppfatning av PK, er at han er fremoverlent og tilstede for selgerne sine. En leder som spiller på lag med sine selgere og deres ambisjoner bidrar til en sterk følelse av samhold og team-spirit!

Vi ønsker PK velkommen til oss i Max Dialog og ser frem til fortsettelsen!Hvem er vi
og hvilken forutsetninger for å lykkes har vi egentlig?

Max Dialog er det første og eneste, rendyrkede Godkjente CallCenteret i Spania pr. i dag. Vi er stolte av jobben vi gjør, hvor vi daglig markedsfører store og kjente merkenavn over telefon i Norge. Vi er også medlem av Nordma. Som medlem av disse ordningene, har vi frivillig forpliktet oss til å jobbe og fremtre på en seriøs måte. Vårt mål for våre oppdragsgivere, deres kunder og våre selgere, er at vi skal virke seriøs, så vel som faktisk å være en seriøs og trygg leverandør på TM.

På bakgrunn av dette, og på eget initiativ, brenner vi for seriøsitet og kvalitet. Max Dialog er også AAA-Rated av Bisnode for tredje gang på rad og ble i tillegg til dette en Gaselle i 2017.

Vi skal oppleves som seriøse, trygge og solide. Ikke bare for oppdragsgivere, men for selgere som representerer oss i markedet.

Derfor lykkes vi, og fortsatt videre lykkes!  

Nå som vi skal satse på mobilmarkedet mot SMB i Norge, skal vi øke vår bemanning.

Dersom du har en selger i deg, eventuelt jobber med noe liknende pr i dag, er dette en stilling du burde søke deg til!

Hos oss betaler vi deg høy og god provisjon pr simkort du selger til dine kunder! Uavhengig type abonnement, er det en flytende provisjon pr simkort m/abo. Dette sikrer deg at dine kunder får det som kunde trenger, og ikke nødvendigvis hva du tjener mest på. Kundens tilfredsstillelse er like viktig som din egen ved mestring av salget. Vi setter kvalitet fremfor kvantitet og ønsker derfor å komme i kontakt med erfarne selgere, så vel som nye selgere. Det eneste kravet vi stiller til deg som søker, er at du har riktig motivasjon for å begynne en salgs-jobb hos oss, og ettersom at vi holder til i Spania, er egen struktur og motivasjon ditt viktigste verktøy for å lykkes!

Rekrutterings-prosessen til prosjektet er nå i gang og vi tar med glede imot søkere. For å søke seg til oss i Max Dialog, sender du oss enkelt din søknad via vårt søknadskjema.

> Skjema for jobbsøkere <