Annonse

Cirque du Soleil. Fra første juni til første juli har verdens mest kjente sirkus, opprinnelig fra Canada, plassert teltet sitt i Malaga. De har fast base i Las Vegas, men er nå på turne verden rundt med sitt spektakulære show kalt “Totem”. De leder oss gjennom en reise av evolusjonen for menneskeheten med noen av de beste sirkusartistene verden har å by på. Totem kan anbefales til alle, store som små. Billetter og adresse finner du her.

 

Primavera, fargefest i Torremolinos. 9 juni braker det løs med en fargesprakende fest hvor hundrevis av mennesker vil samles for å gjenskape “Holi”, en Hindufestival som feirer samhold. Her kan alle som vil kaste farget pulver på hverandre og hver halvtime vil arrangørene sprute litervis av maling på deltakerne. Festen begynner klokken 15.00 og varer utover natten. Over tyve artister vil stå på scenen og sørge for god stemning og masse glede. Husk                                     at det er 16 års grense. Billetter og adresse finner du her.

 

Mord til middag. Hva med å oppleve en skikkelig amerikansk “murder mystery dinner”? 15 juni har man muligheten til å oppleve en annerledes middag på La Mesa i Malaga. De kaller det for “la clase del 54” (klassen av 54) hvor mysteriet er lagt til Memphis, 1959. De har andre mysterier også. Gå her for å bestille bord.