Salg er tøft. Det er ingen hemmelighet.
Om man jobber i butikk, på stand eller med telefon som verktøy er det fortsatt utfordrende å levere resultater, dag ut og dag inn, uke etter uke, måned etter måned. Alle holder derfor ikke ut, men det er med stolthet vi kan skrive at vi nå har rundet vårt sjette år med jobb i Spania!

Foto Max Dialog. Jørgen og
Denny koser seg på kickoff i Portugal.

På denne tiden har vi opplevd mye, veldig mye! Vi har slått rekorder, vært på reiser, innenlands og utenlands, og ikke minst tilegnet oss viktig og og god salgs-erfaring.
Helt fra starten av valgte vi å starte med helsekost, noe som vi jobbet med i nesten 5 hele år før vi valgte å utelukkende fokusere på salg mot bedrift.
Dette resulterte i utvikling av nye produkter, god omsetning og i underkant av 20 000 fornøyde kunder! Etter en veldig god start tok vi tidlig inn Anbudstorget som oppdragsgiver. Det viste seg å være ett veldig godt valg som så langt har resultert i nærmere 35 millioner i omsetning!

I tillegg til å levere en stor andel kunder har vi også der bidratt til å utvikle nye produkter og gleder oss forsatt over ett godt og fruktbart forhold, som forhåpentligvis vil bidra til enda flere fornøyde kunder, selgere og sterk omsetning. 2013 var ett meget godt år for oss, så vi valgte å benytte juleferien til å pusse opp og ønske våre dyktige selgere hjertelig velkommen tilbake med ett nyoppusset kontor, noe som viste seg å være motiverende. 

Selgerne takket med å slå årsomsetningen året før på 6 mnd!
Ny rekorder ble slått, det å jobbe i Spania var ikke lenger skummelt, men kun spennende og motiverende. det var det flere som begynte å legge merke til og både antall søkere og oppdragsgivere begynte å melde seg for fullt.

Da vi virkelig begynte å blir gode på å løse utfordringer, så løste vi like godt denne også med utbygging av nye kontorer og ønsket Hegnar Media hjertelig velkommen som oppdragsgiver. Etter nærmere 20 000 nye kunder snart 3 år senere er fortsatt forholdet like godt og givende.
Vi har også tatt inn Phonect og i løpet av under 6 måneder allerede blitt en av deres største TM-partnere. Kort oppsummert har vi gått fra 8 ringe-stasjoner fordelt på stusslige 90 m2, og det å være en liten utfordrer til å nå ha over 40 ringe-stasjoner, fordelt på 4 ringe-rom og over 500 m2 og boltre oss på.

Foto Max Dialog. Denny og Bendik får en bedre lunsj
for gode salgs-resultater. 

Vi har nå blitt, og vil forsette å være en tung aktør på solkysten. Vi er også det første og eneste godkjente callcenteret på solkysten enn så lenge, noe som beviser at den kvaliteten vi har strebet etter og jobbet for siden oppstart gir de resultatene og de langsiktige forholdene vi ønsker.
Det at vi har selgere som smiler, til og med mandag morgen, og skryter av familiefølelsen vi har etablert på kontoret gjør at vi kommer til å jobbe minst like hardt for å opprettholde og utvikle dette videre i årene som kommer.