Annonse

Hvert år rundt månedsskiftet april/mai helt siden 1994 har Fuengirola en folkefest som vi kaller den «internasjonale feriaen» (La Feria Internacional de Los Pueblos på spansk).

Dette har blitt en av de mest fargerike og populære begivenhetene både regionalt og nasjonalt oppover årene, med nesten en million besøkende årlig!

Der kan man oppleve «jorden rundt på fem dager» ved å besøke ulike «casetas», små hus, som representerer land verden over med mat, drikke, musikk og dans fra de ulike landene. Lyst på en kengurubaguette? Gå til Australia! Frister det med litt leskende drikke fra en uthulet ananas kanskje? Gå til Hawai! Dette er en unik mulighet til å ha en multikulturell opplevelse, alt på samme sted.

I år er det 34 land som er representert, se oversikt her.

For dere som liker tivoli, så er det også en del karuseller, radiobiler, pil-kasting m.m som man kan kose seg med.  «Dørene» åpner i morgen klokken 13.00 og varer frem til 04.00, hver dag, inkludert tirsdag.

Vi vil virkelig anbefale å få med dere paraden på lørdag 28 april, klokken 11.30. Alle landene som deltar går en kort rute hvor de viser fram dans og musikk fra sitt land. Ruten finner du her.

Dette er en folkefest som alle bør få med seg, vi sees der!