I dag er jentene på topp!

Vi i Max Dialog er noe for oss selv. Vi er nok langt i fra det folk ser på som en standard arbeidsplass, men det er vi også utrolig stolte av! Det er slik det blir gøy, å bo og jobbe i Spania!

3435
Annonse

Tonje og Una er 2 av selgerne med minst fartstid hos oss, på en av våre prosjekter. De har begge jobbet med telefon som arbeidsverktøy tidligere og beviser dag etter dag at de trives med arbeidet de utfører hver dag her hos oss. Tonje og Una har bodd og jobbet i Spania i flere år, før dem startet her.

– Trivsel, positivitet og engasjement er 3 fellesnevnere for selgere som lykkes her hos oss. Hos oss skal det være gøy å bo og jobbe i Spania! Vi har selgere som har jobbet her i 6 år, og selgere som fortsatt er inne i sine første 6 måneder.

Una og Tonje er blant de sistnevnte, men det vises ikke på statistikken. Så langt i dag har de levert hele 18 nye kunder til oppdragsgiver noe som gir 1,5 salg per time! Med andre ord har de snart levert dags-budsjett for 4 selgere, og dagen er fortsatt ikke over.

Utenom å levere fantastiske resultater i form av omsetning, leverer de også smil og positivitet til alle som møter de. Jeg er oppriktig imponert over hvordan de har funnet seg til rette i en gruppe med sterke personligheter som allerede er godt etablert hos oss. Det er en gled og en fryd å jobbe med dere og jeg gleder meg mer og mer til hver dag når jeg vet hvilke smilende ansikter som møter meg til morgenkaffen!

Benytter også anledningen til å gratulere Tonje med en ny dagsrekord! Jeg er overbevist om at det kommer en ny gratulasjon i løpet av veldig kort tid. Kanskje allerede innen 16.00 i dag.

I skrivende stund er det lagt inn 3 salg til fra disse jentene siden vi påbegynte artikkelen for noen minutter siden!

Fantastisk godt jobbet!
-Sier en stolt, og ydmyk Jørgen!

[wds id=”2″]