Annonse

Vi går nå ut i ferie og selv om mange reiser “hjem” for å hilse på familie og venner, og fortelle om hvordan det er å bo og leve i Spania, så er det mange som blir igjen og nyter fridagene i ordentlig turist-stil.

En av fordelene med å nå være en av lokalbefolkningen er at det blir lettere og lettere og finne på litt utradisjonelle tiltak og få utnyttet ferietiden på best mulig måte.

For i overkant av 1000 år siden ble det bygd ett slott ved navn “Castillo Sohail”. Årsaken var hovedsakelig å forsterke forsvaret langs kysten og forberede seg på eventuelle invasjoner, men med tidens tann ble det heldigvis litt mindre borgerkriger, litt flere turister, og enda fler gode løsninger.

I dag fungerer slottet både som en turistattraksjon, men i sommerhalvåret arrangeres det både konserter og morsomme festivaler man kan delta på.

I sommer forvandles slottet til en oase av gode artister og smørblide mennesker, både herfra og utenom, som skal utnytte sommerens glade dager med det som hører til, i ett fantastisk klima!

Kymani Marley, Ricky martin og Juelz Santana tar turen til fuengirola i sommer for å spille for alle som vil lytte, for å nevne noen.

Vi som allerede vet hva Fuengirola har å by på ser veldig frem til å finne på noe litt annerledes i sommer, men for de som ikke er godt nok kjent her fra før, så tør jeg påstå at man ikke trenger store flotte konserter for å å kose seg.

Stranden er i skrivende stund 12 minutter unna- med rolig gange. Det er nok godt å være norsk i Danmark, men det er ikke helt forferdelig i Spania heller.

God sommer!