Vil du jobbe med Hegnar Media?

Vil du jobbe med et ekstremt godt merkenavn? Jobb i solfylte Spania på solkysten, sammen med oss! Bygg opp din CV med kvalitetsmerkenavn og samtidig ha en god opplevelse når du først skal ta deg en jobb i Spania!

1429
Annonse

Kontrast fra hjemmekontor

Da har vi passert tredje uken i August og vil med det påstå at vi er i gang etter sommerferien. Kontrastene er store, hjemmekontor og kontor. Hensyn skal tas, fordi her, er vi ikke lengre “bare meg“… 

Ny teamleder på plass

Vi nærmer oss September og i forrige søknadsrunde, mottok vi flere søkere til vår stilling som teamleder for Hegnar Medias prosjekter hos oss. Nå har vi bestemt oss og ny teamleder vil om noe tid være på plass. Det skal bli spennende med friskt mot og nye arbeidsmetoder som vi kan ta lærdom av! 

Kun 2 ledige salgsposisjoner for Hegnar Media

Vi har pr nå kun ledig 2 nye salgsposisjoner for Hegnar Medias prosjekt “Bokklubben”. Bokklubben er et prosjekt som vi har hatt siden 2015 og er med det et veldig stabilt prosjekt. Vi ser uansett at flere selgere som i dag skal flytte på seg fra Norge til Spania, ser seg om etter noe trygghet i den forbindelse med ny jobb. Hos oss, på dette prosjektet, kan du velge mellom en ren-provisjon eller timebetalt+provisjon. Begge modellene er gode, men om du er en selger som er sulten og vil ha mer enn normalen, så anbefaler vi ren-provisjon. Vi har uansett gjort det slik, at du som selger, velger dette selv! I hver månedslutt, velger du det skjemaet du ønsker å jobbe på. (ren provisjon eller timebetalt+provisjon.) Kort fortalt, får man litt over 1100€ i grunnprovisjon på time+provisjonsmodell. Når man når målene sine, har man tilsvarende provisjon som dem som er på ren-provisjon. Med andre ord er det også mulig å tjene godt på denne modellen. Så velg den som passer deg best, der og da!

Om du ønsker å lese mer om Hegnar Media og deres tjenester, anbefaler vi at du tar en titt på deres hovedside: https://finansavisen.no
Der kan du lese nyheter, følge børsen og samtidig se det brede spekteret av tjenester som tilbys. 

Det er ikke bare en “Jobb i Spania“, det å jobbe med Hegnar Media og være en del av suksessen kan også være et kvalitetsstempel på din CV. Så hvorfor ikke jobbe med noe som gir deg bedre inngangsvinkel for din egen karriere når du først skal til Spania for å jobbe!?

Vi gleder oss til å høre fra deg!