Vil du jobbe med Alexander?

4955
Annonse

Alexander Hansen

Prosjektansvarlig for Anbudstorget i snart 5 år …

Vi søker nå flere dyktige selgere sier Alexander. Som også understreker at det i dag jobber 13 selgere på prosjektet, vi har 5 ledige plasser pr 23.01.17

Les:     Hvorfor jobbe i Max Dialog

Alexander legger til; Det er svært gode inntjeningsmuligheter for den rette selger. Er du fremoverlent og uredd, samt tar en real utfordring? I så fall burde du lese videre! 


Som selger for Anbudstorget.no, blir din jobb å innhente nye kunder. Du får også ansvaret for det som blir din egen kundeportefølje, og vil med tiden få betalt for å ha fornøyde kunder, ettersom det er din portefølje. Seriøse salg blir derfor et viktig element for din egen trivsel her hos oss.

Vi tar sikte på at alle selgere som jobber for Anbudstorget hos oss, skal trives. Både på privaten og på jobb. Din trivsel er viktig for oss! Derfor tar Alexander et steg ekstra i den retningen, alle som starter hos oss på Anbudstorget, får automatisk Alexander som fadder. Det kommer godt med, da Alexander er svært sosial og utadvent.

Som selger på dette teamet, kan du forvente et meget dynamisk miljø og en vinnende salgs-kultur!
God lønn er essensielt for deg som selger. Hos oss varierer ikke lønnen ut i fra ansiennitet, men fra din egen innsats. Legger du sjelen i jobben, og gjør du en bra jobb? Da tjener du gode penger på dette prosjektet!

I denne omgang, søker vi 5 selgere til oppstart i Mars, nærmere bestemt 6 Mars.


Nyttige linker i denne forbindelse:

Hvorfor jobbe i Max Dialog   –   Facebook   –   Søk jobb