Annonse

I Fuengirola begynner dagen med flaggheising ved Club Nautico på marinaen klokken 09:30 og 17-mai komiteen spanderer bløtkake. Drikke kan kjøpes på restaurant Regina. Klokken 11:00 begynner gudstjenesten i turistkirken i Los Boliches (adressen er Paseo Marítimo Rey de España, 77), fram til toget begynner klokken 11:30. Toget går fra turistkirken, langs paseoen og ned til havnen i Fuengirola. Der ønsker 17-mai komiteen velkommen, presenterer programmet for dagen og leser opp en hilsen fra selveste Kong Harald hvor man avslutter med kongesangen.

I Benalmadena (norske skolen) har de ett tettpakket program fra klokken 10:00 og utover. Kommunen er veldig engasjert og hvert år blir en spansk skoleklasse invitert til å bli med i toget. Selve barnetoget begynner 10:30 fra kirkeplassen ved togstasjonen Arroyo del la Miel. Hele programmet finner du her.

I Calahonda (El Campanario, Sjømannskirken) åpner dørene klokken 12:00. Hvorfor så sent lurer du kanskje på? Jo, det er fordi sjømannskirken først drar til Benalmadena og holder gudstjeneste der for barna, for deretter å dra til Los Boliches klokken 11:00 for å holde gudstjenesten i turistkirken. Men etterpå åpner El Campanario dørene for både store og små, hvor man kan kose seg med forskjellige leker, salg av lunsj, is, pølser og brus. Det er ingen påkrevd påmelding,  alle som vil er hjertelig velkommen til å komme innom.

Så om du enten befinner deg i Calahonda, Benalmadena eller i Fuengirola, ta på deg finstasen, stryk flagget og rop hurra sammen med oss!