Annonse

Vi gleder oss med tilværelsen vi har skapet for oss selv. Max Dialog er nå 6 år, da tenker man, “herregud som tiden flyr”.
– I alle fall, tenker vi det.

Merittene våre er mange igjennom tiden. Vi tenker da ikke skrive så mye om dette, fordi her om dagen skrev Jørgen Bruun en artikkel som inneholder mye rundt dette. “6 år med jobb i Spania for Max Dialog“. Noe vi velger å skrive raskt om er jo da at vi på disse 6 årene, har fått flere AAA-ratinger av bisnode, Gaselle bedrift 2017 og at vi er et Godkjent Callcenter.

Vårt fokus har alltid vært trygg forretningsdrift, og det skal det fortsette å være.

Med aktive kunder som nevnt under, som støtter oss i våre interne valg, lytter til oss når vi kommer med råd og som alltid forsøker i våre beste interesser å hjelpe oss og våre selgere med å lykkes. Så må man jo med stolthet si at, jobben som vi går til og gjør hver dag, den gjør vi fordi det er gøy.

Hegnar Media AS
Anbudstorget.no AS
Phonect AS

 

 

Fra venstre: Jon Håvard, Linda, Cathrine, Fredrik, Thomas

For 6 år siden startet vi opp det som ble Max Dialog. Med litt drahjelp fra Arendal, kom vi fort i gang og ble en selvstendig TM partner for våre kunder. Det som da er litt spesielt med dagen i dag, er at Arendal i dag, får drahjelp av oss i sin nye satsing. Daglig leder, Jon H. Jensen i Agdergruppen AS, som er valgt ut til å samarbeide om salgsprosessen med oss på vårt oppdrag til Phonect. Med over 15 år fartstid i bransjen, gleder han seg over oppgavene i sitt nye selskap.

I dag, 04.05.2018 stilte derfor ledelse fra Phonect opp i Arendal for å drive produktopplæring for denne trivelige gjengen.

“Vi synes det er stas at vi får være med på enda en oppstart. Oppstarter er alltid gøy, utfordrende, lærerikt og givende på så mange forskjellige måter og nivåer, sier daglig leder for Max Dialog, Kim Håkenstad. Dette er erfaringer vi også tar med oss på vår vei.”

I dag gratulerer vi oss selv og Agdergruppen med dagen!