Annonse
Som den eneste selgeren hos oss, med godkjenning for å jobbe med kundeporteføljen fra Finansavisen og Kapital, har du vist deg som en dyktig selger, med fokus på kundeservice og vennlighet.

Du har jobbet på flere prosjekter hos oss, noen har du ikke fått til og andre har vært som en lek. Sannheten er vel den, at det å jobbe som selger ikke er noen enkel dans på roser. Vi har opp, og vi har nedturer.

Nå som du har vært her i flere år, har det seg slik at du har sanket den ene premien, etter den andre. Du har vunnet så mange forskjellige ting, at når vi nå skulle skrive om deg, så slet vi skikkelig med å finne ut hvor vi skulle starte, så vi tar for oss noen høydepunkter i stedet!

Scooter har du vunnet, riktignok solgte du den til Alexander, som riktignok aldri har fått skilter på den, så den står der, like ny som før – ubrukt i gangen på utstilling!

iPad / tablet har du vunnet, ja faktisk – begge to.
Sykkel har du også tatt med deg hjem.

Det begynner liksom bli en del ting. Det blir for mye å ramse opp, men sammen er vi enige her, om at du har fortjent hver eneste premie som du har tatt med deg.

Kort fortalt er du en blid og glad gutt, som på så mange områder leverer etter alle forventninger. Glad, Stolt og Heldig, det er vi som får jobbe så mye med deg! Det er helt sikkert.

Du er jo så blid når du er blid, også er du jo sur når du er sur (men det er vi alle). Én ting skiller deg fra så mange andre, du sier akkurat det du føler, og det er vel også derfor det er så enkelt for oss å forholde oss til deg.

Nå som du selger for Phonect, er det jo en fryd å se at du klarer sjonglere mellom det å behandle kundemassen til Hegnar Media, og samtidig jobbe med nysalg for Phonect.

Ikke mindre enn 14 SIM, levert til kl 10.00 i dag, 23 Januar. Det er jo en grei start på dagen, det kan man trygt si.

Fortsett å gi av deg selv, slik du har gjort siden vi ble kjent med deg!

Hver gang det kommer nye, er du inkluderende og vennlig. Det at du ivaretar våre verdier og er deg selv på en og samme gang, gjør det virkelig til en fryd å få jobbe med deg. Det at du jobber her, sammen med oss i Spania. Er en glede!


I dag tar jeg av meg hatten for deg, for en fantastisk start på dagen din og det er jo så gøy når det ringer og blinker i lysene 14 ganger på rad! MEGET stolt av deg i dag, og dine prestasjoner over flere år, her hos oss.
/Kim H