Åge Andre, fem måneder etter oppstart

2966
Annonse

Vi hadde oss en liten prat med en kjekk kar som kom inn på kontoret vårt etter sommeren og som nå, fem måneder etter, er blitt like husvarm som resten av oss der han sitter med beina på bordet og forteller litt om veien han valgte som endte her, hos Max Dialog.

Åge heter han og er født og oppvokst i Fevik, en liten perle på kysten ved Grimstad hvor selveste Roald Dahl likte å feriere.

I februar 2016 meldte reisefeberen seg og han pakket sekken og flyttet ned til solkysten hvor han begynte å jobbe på et callsenter utenfor Fuengirola. Heldigvis for oss så ble han kjent med Jørgen, en av oss som alltid sprer godt humør og som gjorde Åge nysgjerrig på Max Dialog. Jungeltelegrafen var også på vår side så han bestemte seg for å sende oss en søknad. I august 2017 ruslet han inn dørene og har vært en del av vår familie siden da.

Når det kommer til salgserfaring så er ikke Åge ny og uerfaren. Helt siden ungdomsskolen har Åge jobbet av og på med salg.  Allerede når han gikk i tiende klasse begynte han både med b2b og b2c og det har gitt frukter.

Åge begynte hos oss i august og allerede i oktober ble han månedens selger, det står det respekt av!

Når vi spør han hva motivasjonen hans var for å eksellere så tidlig, er svaret enkelt; Han er på kontoret for å jobbe, ikke sløve, og det er alltid motiverende å være best.

Å få stjernen på gulvet var jo stas og Åge vil ha mange mer, så han vil alltid gjøre sitt beste for å bli månedens selger igjen.

De gangene det går trådt så beholder han roen, han vet det går seg til, det har skjedd før og det kommer til å skje igjen. Og det er jo ikke verre enn å spørre om hjelp.

Trivsel er alltid fokus hos Max Dialog og noe som jobbes kontinuerlig med, så vi må jo høre med Åge hvordan han synes arbeidsplassen sin er og hvordan han opplever kollegaene sine. “Folk har god humor her” humrer han og legger til at kollegaene hans er vennene hans. Åge trives godt, synes miljøet er bra og sier han er her for å bli. Og det liker vi!

Til de som lurer på om de skal ta sjansen til å flytte til Spania sier han; Kjør på! Det verste som skjer er at du må bestille en flybillett hjem.