Annonse

10år 12 mai

Endelig var det duket for litt aktiviteter. Vi har benyttet 10års jubileet vårt til å spise kake og mye annet godt. Nå trenger vi ikke lengre si “nesten 10år”. Nå har vi vært i aktivitet fra Costa del Sol i over 10år! 

Gjennom våre 10år med forskjellige aktiviteter, har vi gjort oss veldig mange erfaringer. Noen gode og noen dårlige. På spørsmål om vi ville gjort det igjen, er nok svaret ganske enkelt ja. Det er på ingen måte riktig å tro at vi ville fått til like mye bra, om vi ikke også tok del i noen av dem dårligere avgjørelsene. 

 

 

 

 

Samlet alle sammen for å feire 10år

I forbindelse med 10årsdagen, var vi samlet i Fuengirola. Her ble det alt for mye med godt å spise/drikke. Jeg som sitter her å skriver på en Søndag, regner med at flertallet i dag slapper helt av. Det har vært noen lange og hektiske dager med vanvittig god stemning! Da får vi holde hviledagen så avslappet som mulig, tenker jeg.

Fredagen gikk til stort sett å jobbe, spise kake også så klart få pratet lett og løst om veien videre.
Deretter fikk vi satt oss ned å tatt noen kalde sammen i sommervarmen og bare nytt den herlige stemningen det ble når vi fikk møttes alle sammen igjen.
Litt spontant ble det en tur på Estilo campo Fuengirola for å spise byens beste biff (det er i alle fall får mening). Kan verken klage på biff og stemning her! 
Lørdagen var det duket for litt mer planlagte aktiviteter. Vi suste fra Fuengirola til Estepona for å kjøre Buggy.
Turen gikk videre til Max Beach som for øvrig også har fantastisk god mat! Stemningen er også her, upåklagelig! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å se alle bildene fra kvelden, trykker du her.