Annonse

I dag er en begivenhetsrik dag for alle juleelskere på solkysten.

Nøyaktig en måned før julaften, tyter julestemningen frem fra alle kriker og kroker. I kveld er den spektakulære tenningen av julelysene, både i Malaga og i Fuengirola. Ikke nok med det, i dag åpner også julemarkedene opp dørene. Til oss som har julegavelisten klar, og for de som vil rusle rundt og la julestemningen sakte men sikkert fylles opp så er dette dagen!

Du lurer sikkert på hva som er så spesielt med at noen julelys blir slått på, så la meg forklare litt nærmere;

Malaga julelys er blant de mest populære og spektakulære i Europa. I år på Calle Larios vil det være over en halv million lys, og totalt vil det være 1,6 millioner lys i displayene. I tillegg vil julekonserter bli avholdt i alle hovedgatene i sentrum av byen. Fioliner, gitarer og fløyter er bare noen av instrumentene som kan høres ved foten av Alcazeba, på Plaza de la Merced eller på den lange Larios-gaten (Calle Larios). Lysene vil bli slått på hver kveld, med familieunderholdning som foregår i hovedtorgene og gatene i Malaga. Atmosfæren er alltid morsom og vennlig, vel verdt et besøk hvis du er i området i år.

Hver kveld vil det være lyd og lys viser kl. 18.30 og kl. 21.30 på Calle Larios.

Julemarkedet i Fuengirola

På det sentrale torget i Fuengirola finner du et julemarked laget av små, søte tre-boder.

De frister med julepynt, spekemat, viner og oster, smykker og mye mer!

Fuengirola er også unikt for å ha en av de mest spektakulære julelysene i hele Costa del Sol, spesielt på dette torget (kirketorget kaller vi det. Det er en flott hvit kirke der) og de omkringliggende gatene. De tenner også lysene i dag, 24 november.

Vi kan anbefale en tur om kvelden gjennom sentrum på denne tiden av året, du vil elske det!

Når: Fra 24. november til 14. desember