Oppstart etter sommerferien | Fuengirola & Torrevieja

Med over 10 år sammenhengende drift og flere forskjellige oppdragsgivere. Er vi stolte over å tilby deg som selger en jobb i Spania med muligheten for å jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer. Hos oss får du jobbe med; 1881, Nortel, Hegnar Media, Anbudstorget og Idium. For våre jobbsøkere og selgere, er det viktig å tilby noe av det beste å jobbe med. Som selger hos oss, får du muligheten til å jobbe med prosjekter i forskjellige vanskelighetsgrader. Slik at du kan prøve deg frem under trygge omgivelser innenfor salg.

3147
Annonse

Jobb i Spania | Fortsatt noen ledige stillinger

Til tross for noen fenomenale sommermåneder med søkere til jobb i Spania, har vi noen ledige plasser for deg som søker en jobb i Spania. Det har vært en fantastisk respons på våre stillingsannonser og vi takker ydmykt for denne tilliten dere viser oss. Jakten på den beste selgeren, er fortsatt pågående og vil nok være det så lenge vi driver. Ingen blir noen gang utlært og selv den beste møter en som er bedre…

HOS OSS KAN DU SOM KJENT JOBBE MED NOEN AV NORGES MEST KJENTE MERKEVARER!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK FOR BILDER OG ANNEN MORO

VELG MELLOM
TORREVIEJA | FUENGIROLA 

JOBB I SPANIA MED
Hegnar Media1881AnbudstorgetIdiumNortel


SPANIA | 10 år

Faktisk har vi i Max Dialog drevet med jobb i Spania og kontordrift helt tilbake til siden 2012 og gjennom denne tiden har vi lært og feilet om en annen. Vi har jobbet med mye forskjellig og har alltid tatt sikte på at vi skal beholde og forvalte oppdrag som gir deg som selger en reell sjans å lykkes. Det finnes jo som du også vet, utallige salgsjobber og prosjekter. Kun et fåtall av disse er lønnsomme langsiktig. 

Salg er ikke for alle | Spør hvem som helst

I våre prosesser har vi valgt å være veldig ærlig på at salg ikke er for alle. Spesielt er det jo at vi driver med jobb i Spania og at det derfor et ekstremt viktig at dem som velges ut til å starte hos oss er kvalifiserte og har “gutsen” som kreves. Salg er krevende mentalt og krever en enorm tilstedeværelse og egner seg kun for den utholdende, initiativrike og lærevillige (her kunne man så klart lagt til veldig mye mer).

Det viktigste er at man må og bør være ærlig med seg selv om hva det faktisk betyr å ta på seg en jobb i Spania med salg. I Spania finnes det veldig mange salgskontorer, noen har fokus på langsiktighet og andre har fokus på deg som søker til utlandet for en kortere periode. Uansett hva man søker seg til, så jobber vi jo alle (flertallet) 0800-1600 og arbeidsmengden er forholdsvis ganske lik. Så da er jo spørsmålet hvem du vil sende din søknad til?

Over 50 søkere i sommer månedene | Litt under halvparten fikk tilbud fra oss

Dette gjorde vi ikke fordi vi ønsket å være kjipe, men ganske enkelt fordi salg ikke er for alle. Vi ønsker oss deg som også tenker langsiktig. Det hjelper oss (og deg) svært lite, om vi ikke deler tankegang og ambisjoner. Vi må være på bølgelengde. Salg er som nevnt mentalt krevende og et fåtall av selgere jobber med dette i lang tid. For veldig mange er jobben som selger, en første arbeidsplass og eller et stoppested for litt sol og moro. Og for å understreke, tar vi imot deg som søker deg til din første arbeidsplass så vel som sol og moro. Under den forutsetningen av at vi er den plassen du faktisk vil jobbe og at du er den vi ser for oss vil lykkes hos oss.

-Uansett så må badestranda og sommerfestene komme i 2.rekke om vi skal lykkes med det vi driver med, det burde være vårt felles utgangspunkt.


Torrevieja | Vår nyeste avdeling i Spania

Christopher som driver avdelingen her, har gjort en særdeles god jobb hele prosessen rundt etableringen. Alt fra rekruttering til IT. Denne mannen har vært innom så utrolig mange fagfelt siden prosessen startet tidligere i år. Endelig er vi i gang og fra hva vi kan se og tilbakemeldingene vi mottar, har og gjør Christopher en fantastisk jobb med etableringen og det sosiale. Vi gleder oss til fortsettelsen! For deg som søker en jobb i Spania, kan kanskje Torrevieja være et bra alternativ? 

Her er bildet tatt fra da du kommer inn i selve lokalet. Bak oss er det et vindfang med egen lounge for selgerne.

Image 3 of 4

Bildene er fra etableringen til Jobb i Spania - Torrevieja