JOBB I SPANIA – TORREVIEJA

Torrevieja var fra 1700 tallet en fiskelandsby omkring et gammelt vakttårn, derav ”La Torre Vieja”. Innbyggerne fra den tiden var italienere som kom fra den nærliggende øya Tabarca. Fra gammelt av var det tre hovedbeskjeftigelser i Torrevieja. Torrevieja er en fantastisk by som ligger ved middelhavets kyst i Alicante-provinsen på Costa Blanca, ca 44 kilometer fra storbyen Alicante. Byen er en populær destinasjon og går for og være en av de mest internasjonale byene i Europa. Torrevieja er kjent for blant annet sine tropiske strender, havnen, parkene, utelivet og restaurantene.

SØK HER

Christopher Henriksen

Daglig leder - Torrevieja

Kim Håkenstad

Daglig leder - Max Dialog

BOR DET FLERE NORDMENN I TORREVIEJA?

I dag bor det ca. 2000 nordmenn i Torrevieja. Hvorfor skulle vi ikke ville bo der det er sol ca. 300 dager i året? Torrevieja har et svært behagelig middelhavsklima, nydelige strender og en avslappet livsstil. Faktisk noen av dem vakreste strendene på Costa Blanca er lokalisert her! Dette er helt tydelig attraktivt for mange, hvorfor ellers skulle det bo 2000 nordmenn her(!)? 

INTERNASJONALT FELLESKAP

I Torrevieja er det et mangfold og et vennlig internasjonalt samfunn, dette inkluderer også mange nordmenn. Her får du muligheten til å treffe folk fra forskjellige kulturer og danne deg nye, spennende og varige vennskap.

BO OG JOBBE I TORREVIEJA

Leiemarkedet i Torrevieja vil vi anse som fornuftig. Så ønsker du å bo og jobbe i Spania, er Torrevieja et godt alternativ om du ikke ønsker å bruke en formue på bolig. Det er også gode utsikter for jobb. For eksempel hos oss har vi flere ledige stillinger. Disse ser du på høyresiden av teksten.  

OPPSTARTSKURS: 16.09.2023

LEDIGE STILLINGER:
--------
Fuengirola: 4 ledig stillinger
Torrevieja: 3 ledig stilling

OPPSTARTSKURS: 02.10.2023

LEDIGE STILLINGER:
--------
Fuengirola: 3 ledig stillinger
Torrevieja: 2 ledige stillinger

NYHETER